FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná manželská posteľ Forma Moderna z eko-kože moderná biela 222cm

EM30854

Zamilujte sa do moderného a elegantného dizajnového prevedenia luxusnej koženej postele z kolekcie nábytku Forma Moderna. Tento jedinečný kúsok Vám ponúka kombináciu štýlu a funkčnosti, ktorá si Vás zaručene získa.

Luxusná manželská posteľ Forma Moderna Vás v prvom rade zaujme svojím kvalitným čalúnením z vegánskej kože, ktoré sa nesie v bielej farbe. Koženkové čalúnenie je nie len príjemné na dotyk, ale taktiež prinesie nadčasový, sofistikovaný nádych do Vašej spálne. Dizajn manželskej postele Forma Moderna obohacujú aj pevné nožičky v lesklom striebornom vyhotovení z ocele, ktoré dodajú Vašej spálni avantgardný nádych a umocnia moderný vzhľad postele.

Moderný taliansky dizajn v neposlednom rade doplní minimalistické čelo postele, ktoré je vyplnené mäkkou polyuretánovou penou. Súčasťou postele Forma Moderna je aj vnútorná konštrukcia z masívneho borovicového dreva, ktorá je perfektná na vytvorenie komfortného a stabilného priestoru.

Dobrý spánok je základom úspešného dňa, preto investujte do kvality, a doprajte si moderný nábytok v podobe manželskej postele Forma Moderna – luxusný taliansky dizajn a pohodlie v jednom.

Posteľ je vhodná pre matrac 180x200cm.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

2 669,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Forma Moderna

Podobný tovar v kategórií Postele

Podobné produkty Kožené postele

►Luxusné a štýlové postele ►Moderný štýlový nábytok ►Obdĺžnikový ►Manželské ►Kov ►Čalúnený - Koža ►Biela ►Strieborná ►Drevo / Masív ►Drevo / Masív - Borovica ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku v talianskom štýle Urbano ►Čalúnené postele ►Postele z masivu ►Kolekcia nábytku v talianskom dizajne Forma Moderna ►Kožené postele



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti