FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná art deco manželská posteľ Harlow s bielym krémovým čalúnením z bouclé látky 212 cm

EM31932

Manželská posteľ Harlow bude majestátnym stredobodom vašej spálne. Jej dizajn inšpirovaný art deco štýlom vám pomôže vytvoriť luxusné a pohodlné miesto pre váš každodenný odpočinok.

Na prvý pohľad vás zaujme originálne čalúnené čelo postele. Je tvorené dvomi dlhými, na sebe umiestnenými valcami so zahnutými okrajmi, ktoré vytvárajú širšiu bočnú časť čela. Penové čalúnenie vám zaručí komfortné opretie a oblé tvary a mohutný vzhľad ešte zdôrazňujú mäkkosť a pohodlie, ktoré posteľ poskytuje. Tvar základne je jednoduchý, obdĺžnikový, umiestnený na hrubých okrúhlych drevených nožičkách v svetlej hnedej farbe.

Okrem siluety zloženej zo základných geometrických tvarov tento nábytok manifestuje art deco estetiku aj použitím buklé poťahovej látky na čele a základni postele. Tento materiál je príjemný na dotyk a zároveň dodáva posteli zaujímavú štruktúru. Je vyrobený zo 100% bavlny. Svetlá krémová biela farba vašu spálňu presvetlí a zároveň pôsobí elegantným a sofistikovaným dojmom.

Hodí sa do spální zariadených v neutrálnych odtieňoch, kde vám pomôže vytvoriť harmonický a nadčasový vzhľad. Môžete tiež pridať nočný stolík či komodu s kovovými detailmi v zlatej farbe, čím zdôrazníte luxusný charakter nábytku. Univerzálna farba umožňuje aj umiestnenie do extravagantnejších spální v glamour štýle, kde môžete pridať výrazný lesklý nábytok, nočnú lampu s metalickou podstavou, či vzorované textílie alebo tapetu.

Posteľ má nosnosť 300 kg a je potrebný matrac so šírkou 180 cm, ktorý nie je súčasťou balenia. Rošty sú súčasťou balenia.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

3 339,00 € s DPH

Podobný tovar v kategórií Postele

Podobné produkty Postele z masivu

►Luxusné a štýlové postele ►Art-deco nábytok ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►Manželské ►Čalúnený - Poťahová látka ►Biela ►Drevo / Masív - Borovica ►Buklé čalúnené sedačky a kreslá ►Čalúnené postele ►Postele z masivu ►Nábytok v Glamour štýle



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti