FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

King size dizajnová manželská posteľ Erisa z borovicového dreva v béžovej farebnej palete s hrubým čalúneným rámom 258 cm

EM31609

King size dizajnová manželská posteľ Erisa vyrobená z borovicového dreva s poťahom v béžovej farebnej palete, je výnimočným kúskom, ktorý spája prírodnú krásu a moderný komfort. Hrubý čalúnený rám tejto postele, dokončený v príjemnom béžovom odtieni, poskytuje luxusný vzhľad a výnimočné pohodlie.

Rám postele je vyrobený z pevného borovicového dreva, známeho pre svoju odolnosť a trvanlivosť, zatiaľ čo béžová farba poťahu z buklé látky pridáva eleganciu a sofistikovanosť. Tento štýlový farebný tón vytvára príjemnú a upokojujúcu atmosféru v spálni, ideálnu pre relaxačný spánok.

Čalúnenie, ktoré pridáva dodatočnú vrstvu komfortu a luxusu, je vyrobené z kvalitných materiálov, ktoré sú nielen príjemné na dotyk, ale tiež ľahko udržiavateľné. Tento hrubý rám nie len zvyšuje estetickú hodnotu postele, ale tiež poskytuje mäkké a pohodlné opretie, čo je ideálne pre čítanie alebo relaxáciu v posteli.

King size rozmer postele zaručuje dostatočný priestor pre pohodlný a ničím nerušený spánok. Jej rozmery sú navrhnuté tak, aby poskytovali maximálny priestor a pohodlie pre dve osoby.

Manželská posteľ Erisa s hrubým čalúneným rámom je ideálnym riešením pre tých, ktorí hľadajú kombináciu štýlu, pohodlia a kvality. Jej masívny dizajn sa hodí do rôznych dekoratívnych štýlov, od tradičných po moderné, a stane sa výrazným a útulným centrom každej spálne.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

2 279,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobné produkty Manželské postele

►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Obdĺžnikový ►Bez nožičiek ►Manželské ►Béžová ►S opierkami ►Drevo / Masív - Borovica ►Vlna ►Manželské postele



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti