FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnová king size manželská posteľ Astrid so zakriveným čelom postele v béžovej farbe 212 cm

EM31610

Dizajnová king size manželská posteľ Astrid predstavuje kombináciu elegancie a pohodlia. S jej zakriveným čelom do poloblúkového tvaru a konštrukciou z borovicového masívu je táto posteľ ideálnym riešením pre tých, ktorí hľadajú kombináciu funkčnosti, štýlu a trvanlivosti.

Zakrivené čelo v béžovej farbe dodáva tejto posteli jemný a sofistikovaný vzhľad. Béžový odtieň je nadčasový a univerzálny, ľahko sa kombinuje s rôznymi farbami a štýlmi spálňového nábytku a doplnkov. Zakrivený dizajn čela a dekoratívne prešívanie čalúnenia sledujúce jeho tvar pridáva estetickú hodnotu, a tiež poskytuje pohodlné opretie pre čítanie alebo relaxáciu.

Konštrukcia z borovicového masívu zaisťuje jej pevnosť a odolnosť. Borovicové drevo je známe svojou trvanlivosťou a schopnosťou odolávať každodennému používaniu, čo robí z postele Astrid investíciu do dlhodobej kvality.

King size rozmer postele poskytuje dostatok priestoru pre pohodlný a ničím nerušený spánok, čo je ideálne pre páry alebo jednotlivcov, ktorí preferujú viac priestoru pri odpočinku.

Dizajnová king size manželská posteľ Astrid s jej zakriveným čelom v béžovej farbe a konštrukciou z borovicového masívu je ideálnym centrálnym bodom každej spálne, ktorý prináša do interiéru pocit tepla, pohodlia a štýlovej elegancie.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 579,00 € s DPH

Podobné produkty Manželské postele

►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Okrúhly ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►Manželské ►Béžová ►Drevo / Masív - Borovica ►Buklé čalúnené sedačky a kreslá ►Atypický ►Vlna ►Manželské postele



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti