FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná retro skriňa Bromo z masívneho svetlého hnedého mindi dreva s dvierkami a zásuvkami 200 cm

EM31930

Luxusná skriňa Bromo vás očarí svojím retro charakterom a prekvapivo veľkým úložným priestorom. Je vyrobená z masívneho mindi dreva v príjemnom a naturálnom odtieni svetlej hnedej farby s viditeľnou kresbou letokruhov.

lineárnu siluetu so zošikmenými krátkymi nožičkami. V dizajne dominujú rovné línie, ktoré kontrastujú so zaobleným tvarom úchytiek v striebornej farbe. V spodnej časti sa nachádzajú tri rady zásuviek. Najvyššia spodná je vhodná na uskladnenie väčších predmetov. Nižšie zásuvky - dve široké a dve úzke sú zase ideálne na uloženie dôležitých drobností a doplnkov.

Vrchná časť sa uzatvára pomocou dvojitých dvierok s jedinečným dizajnom. Ich pravá strana je tvorená rámom bez výplne a odhaľuje sedem radov zásuviek. Ľavú stranu dvierok vypĺňajú drevené žalúzie, ktoré dodávajú nábytku originálny vizuálny prvok. Za nimi sa nachádza tyč na zavesenie oblečenia a polica v spodnej časti.

Šatníkovú skriňu Bromo oceníte v spálni či detskej izbe, kde ju môžete doplniť ďalším nábytkom z masívneho dreva alebo retro nábytkom z rovnakej kolekcie Bromo, ktorý nájdete v našej ponuke. Je tiež vhodným nábytkom do štýlových kancelárií, kde môžete využiť veľký počet zásuviek na prehľadné uskladnenie dokumentov.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

2 369,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Bromo

Podobné produkty Skrine

►Štýlové dizajnové skrine ►Retro štýlový nábytok ►Kolekcia retro nábytku z masívu Bromo ►Nábytok z masívu ►Obdĺžnikový ►Uzavrený ►S nožičkami ►S dvierkami ►S poličkami ►S úložným priestorom ►Drevo / Masív - Mindi ►Hnedá



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti