FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná svetlá hnedá skriňa Vimbio v retro štýle z mangového dreva s prúteným výpletom na dvierkach 180 cm

EM32026

Luxusná skriňa Vimbio je ódou na krásu prírodných materiálov. Jej naturálny charakter žiari v originálnom retro dizajne a do vašich priestorov tak vnesie harmonický prírodný prvok, ktorý bude mať tiež dekoratívnu funkciu.

Skriňa je vyrobená z mangového dreva. Dvierka a bočné panely sú vyplnené výpletom z prútia, na dvierkach je priehľadný a po bokoch podložený drevom. Originálny silueta je inšpirovaná retro nábytkom. Predná strana má charakteristický zaoblený tvar. Zadná strana je klasická, hranatá. Skriňa stojí na štyroch tenkých nožičkách, ktoré sú mierne zošikmené a prepojené spojnicou v tvare H, ktorá zaručuje skvelú stabilitu nábytku.

Farebne sa skriňa nesie v naturálnych svetlých hnedých odtieňoch. Harmonickým dojmom pôsobí aj kombinácia štruktúr - prírodnej kresby letokruhov na drevených častiach a jednoduchý mrežovitý prútený výplet na prednej strane.  Môžete pridať živé zelené rastliny, čím ešte zdôrazníte naturálny charakter nábytku a vytvoríte tak skutočnú oázu vo vašom domove.

Úložný priestor je predelený dvomi policami. Dvojité dvierka majú úchytku v tvare dvoch polkruhov, ktorý korešponduje so zaoblenou prednou stranou. Sú vyrobené z kovu v mosadznej farbe, ktorej zlatý odtieň korešponduje so svetlou hnedou paletou drevených častí.

Skriňu využijete v spálni, kde ju môžete doplniť čelom postele s ratanovým výpletom. V obývačke či jedálni zasa poslúži ako barová skrinka a hodí sa k jedálenskému stolu či konferenčnému stolíku z masívneho dreva.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

2 919,00 € s DPH

Podobný tovar v kategórií Skrine

Podobné produkty Barové skrinky

►Štýlové dizajnové skrine ►Luxusné skrinky ►Retro štýlový nábytok ►Ratanový nábytok ►Nábytok z masívu ►Barové skrinky



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti