FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderný toaletný stolík Vita Naturale s otočným zrkadlom hnedý 126cm

EM30576

Umocnite šarm a sofistikovanosť vašej spálne s toaletným stolíkom Vita Naturale - dizajnovým kúskom nábytku s originálnym a moderným dizajnom. Toaletný stolík Vita Naturale je vyrobený z prírodného dreva dyhovaného orechom v hnedej farbe, ktoré vyžaruje naturálny, teplý vzhľad s dôrazom na kresbu a línie dreveného povrchu. Stabilitu vrchnej dosky stolíka Vita Naturale zaručuje pár spojených nožičiek v jemne šikmom tvare, podobnom písmenu „U“.

Toaletný stolík Vita Naturale, ktorý je vybavený praktickou bočnou zásuvkou a otočným zrkadlom, je ideálny na to, aby ste si mohli vychutnať chvíle pre uvoľnenú a pokojnú osobnú starostlivosť. Minimalistický, moderný štýl tohto stolíka s prírodným vzhľadom poskytuje priestoru priestrannosť a pocit tepla, vďaka čomu je ideálnou voľbou pre vašu oddychovú zónu.

Vďaka dokonalej kombinácii talianskeho dizajnu, modernosti a funkčnosti je toaletný stolík Vita Naturale dokonalou voľbou pre každého, kto hľadá jedinečný a sofistikovaný doplnok do svojej spálne.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

969,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobné produkty Toaletné stolíky

►Dizajnové a luxusné toaletné stolíky ►Moderný štýlový nábytok ►S nožičkami ►So zásuvkami ►Drevo / Masív - Orech ►Hnedá ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti