FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný biely provensálsky toaletný vintage stolík Miel campo s vintage nádychom 140cm

EM31973

Luxusný toaletný stolík z kolekcie vintage nábytku Miel Campo je skutočnou perličkou dizajnu. Jeho pôvab a elegancia nádherne dopĺňajú štýlové spálne, najmä tých, ktoré preferujú šarm starého sveta. Tento toaletný stolík je ideálnym doplnkom pre dámy, ktoré hľadajú nielen funkčný, ale aj nádherný kúsok nábytku.

Odporúčame kombinovať toaletný stolík Miel Campo s ďalším nábytkom z rovnakej kolekcie alebo s inými kúskami v štýle vintage alebo provence, čím dosiahnete harmonický a súvislý dizajn vášho interiéru.

Jeho detailné zdobenie púta pozornosť pri každom pohľade a dodáva miestnosti nezameniteľný štýl. Vyrobený z mahagonového dreva je toaletný stolík zárukou kvality a trvanlivosti, čo z neho robí investíciu do dlhodobého luxusu.

S tromi zásuvkami poskytuje dostatok úložného priestoru na rôzne kozmetické a osobné predmety, čo ho robí nielen krásnym, ale aj praktickým doplnkom vášho domova.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 209,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Miel Campo

Podobné produkty Toaletné stolíky

►Dizajnové a luxusné toaletné stolíky ►Vintage nábytok ►Provensálsky nábytok a francúzsky nábytok ►Kolekcia masívneho vintage nábytku Miel Campo ►Provensálske toaletné stolíky ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►So zásuvkami ►S úložným priestorom ►Kov ►Čierna ►Biela ►Drevo / Masív



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti