FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Vidiecka ozdobná záhradná lavica Meks z teakového dreva v svetlo hnedej farbe 150 cm

EM31975

Vidiecka ozdobná záhradná lavica Meks z teakového masívu v svetlo hnedej farbe je štýlovým a praktickým doplnkom pre vaše vonkajšie priestory. Elegantná záhradná lavica Jardin je vyrobená z kvalitného teakového dreva, čo zaručuje jej vysokú odolnosť voči poveternostným podmienkam a dlhú životnosť.

Teakové drevo je známe svojou prirodzenou schopnosťou odolávať vlhkosti, hnilobe a škodcom, čo robí z tejto lavice ideálny nábytok pre vonkajšie prostredie, ako sú záhrady, terasy či altánky. Okrem svojej praktickosti pridáva teakové drevo aj estetickú hodnotu, vďaka svojmu prírodnému teplému odtieňu a krásnej textúre.

Lavica Meks sa vyznačuje štýlovým a detailne spracovaným zdobením na operadle, čo dodáva jej dizajnu osobitý a rustikálny charakter. Ozdobná lavica nielenže poskytuje pohodlné miesto na odpočinok a relaxáciu v záhrade, ale aj estetické obohatenie pre váš exteriér. Umiestnením lavice Meks do vašej záhrady či terasy prinesiete do prostredia dotyk prírody a rustikálnu eleganciu, čím vytvoríte harmonický a príjemný atmosféru pre vaše vonkajšie chvíle strávené s rodinou a priateľmi.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 229,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobné produkty Záhradné lavice

►Záhradné lavice ►Vidiecky štýlový nábytok ►Nábytok z masívu ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►Drevo / Masív - Teak ►Hnedá ►S opierkami



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti