FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Poschodový krištáľový okrúhly závesný luster Laila v glamour štýle s kovovou konštrukciou 50 cm

MLV21340

Poschodový krištáľový závesný luster Laila v glamour štýle je definíciou luxusu a elegancie. Navrhnutý s kovovou konštrukciou, ktorá je základom jeho robustnej a odolnej štruktúry, tento luster je skutočným centrálnym bodom každého priestoru.

Celá konštrukcia je doplnená štyrmi vrstvami presne umiestnených krištáľov. Tieto krištáľy sú starostlivo vybrané pre ich schopnosť lomiť a odrážať svetlo, čím vytvárajú nádherný a žiarivý efekt v celom okolí. Každý krištáľ je precízne brúsený a umiestnený tak, aby maximálne využil svetelný zdroj a vytvoril ohromujúci vizuálny dojem.

Dizajn lustra je charakteristický pre glamour štýl, s jasnými líniami a sofistikovaným vzhľadom. Jeho viacúrovňová čierna matná konštrukcia poskytuje bohaté osvetlenie a  tiež pôsobí ako výrazný dekoratívny prvok, ktorý pridáva priestoru luxusnú a elegantnú atmosféru.

Tento poschodový krištáľový luster je ideálnou voľbou pre miestnosti, kde chcete vytvoriť dojem grandióznosti a sofistikovanosti, ako sú veľké obývacie izby, haly alebo jedálne, kde jeho svetelný efekt a estetický vzhľad môže byť plne ocenený. Objímka žiarovky 11 X E14 a 40 WATT.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

678,46 € s DPH

Podobný tovar v kategórií Lustre

►Luxusné a dizajnové lustre ►Art-deco nábytok ►Moderný štýlový nábytok ►Nábytok zo skla ►Okrúhly ►Kov ►Sklo ►Čierna ►Priehľadná ►Nábytok v Glamour štýle



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti