FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Okrúhly krištáľový závesný luster Manil s čiernou kovovou konštrukciou v glamour štýle 60cm

MLV21344

Okrúhly krištáľový závesný luster Manil v glamour štýle je výrazom luxusu a moderného dizajnu. Jeho spojenie nádherne brúsených krištáľov s čiernou kovovou konštrukciou vytvára pôsobivý a štýlový svetelný prvok, ktorý je ideálny pre akýkoľvek sofistikovaný interiér.

Centrom pozornosti tohto lustra sú jeho precízne brúsené krištáľy, ktoré sú usporiadané v okrúhlom tvare. Tieto krištále sú umiestnené tak, aby odrážali a lámali svetlo, vytvárajúc tak oslnivý vizuálny efekt a príjemné osvetlenie. Krištále sú navrhnuté tak, aby z každého uhla odrazili svetlo a vytvorili nádherný svetelný displej.

Konštrukcia lustra je vyrobená z kvalitného kovu s čiernou povrchovou úpravou, ktorá dodáva lustru moderný a elegantný vzhľad. Čierna farba kontrastuje s jasom krištáľov a zdôrazňuje ich krásu. Tento kontrast medzi čiernou konštrukciou a svetlom odrážajúcimi krištáľmi vytvára dramatický efekt, ktorý je typický pre glamour štýl.

Okrúhly krištáľový závesný luster s čiernou konštrukciou je ideálny pre miestnosti, kde chcete vytvoriť luxusnú a zároveň modernú atmosféru. Jeho dizajn je dokonalý pre umiestnenie nad jedálenský stôl, v obývacej izbe alebo v akomkoľvek priestore, kde chcete pridať oku lahodiaci dekoratívny prvok s výrazným svetelným efektom.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

672,29 € s DPH

Podobný tovar v kategórií Lustre

►Luxusné a dizajnové lustre ►Art-deco nábytok ►Moderný štýlový nábytok ►Nábytok zo skla ►Okrúhly ►Kov ►Sklo ►Čierna ►Zlatá ►Priehľadná ►Nábytok v Glamour štýle



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti