FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Sklenený dizajnový závesný luster Lania so sklenenými prútmi v art deco štýle so striebornou kovovou konštrukciou 87 cm

EM31416

Sklenený dizajnový závesný luster Lania v art deco štýle je ohromujúcim a elegantným svetelným riešením, ktoré kombinuje klasickú krásu s moderným dizajnom. Jeho viacpramenná konštrukcia poskytuje bohaté a rozptýlené osvetlenie, vytvárajúce príjemnú atmosféru v akomkoľvek priestore. Sklenené pramene vytvárajú svojím ohybom nadkladané klenby a tak vytvárajú jedinečný dizajn či už samotnej lampe alebo celkovému dojmu pri pohľade do interiéru, ktorom sa nachádza. 

Luster je charakterizovaný svojimi sklenenými prvky, ktoré sú navrhnuté tak, aby krásne lámali a odrážali svetlo. Každý sklenený prvok je precízne tvarovaný, čím sa dosahuje atraktívny a sofistikovaný vzhľad typický pre art deco štýl.

Strieborná kovová konštrukcia, ktorá drží sklenené prvky, pridáva lustru moderný vzhľad a zároveň zabezpečuje jeho stabilitu a odolnosť. Tento strieborný povrch nielenže dopĺňa sklenené komponenty, ale tiež dodáva celkovej konštrukcii lesk a eleganciu.

Viacpramenný závesný luster je ideálny pre umiestnenie v priestoroch, kde je požadovaný dojem luxusu a elegancie, ako sú veľkolepé obývacie izby, jedálne alebo reprezentatívne vstupné haly. Jeho art deco štýl a kombinácia skla so striebornou konštrukciou robia z tohto lustra nielen funkčný zdroj osvetlenia, ale aj výrazný dekoratívny prvok, ktorý dodáva priestoru nádych historickej elegancie a sofistikovaného štýlu.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 599,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Lustre

►Luxusné a dizajnové lustre ►Art-deco nábytok ►Moderný štýlový nábytok ►Nábytok zo skla ►Kov ►Sklo ►Strieborná ►Priehľadná ►Atypický ►Nábytok v Glamour štýle



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti