FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Sklenený dizajnový závesný luster Miray v art deco štýle s kovovou striebornou konštrukciou so sklenenými prútmi 58 cm

EM31419

Luster Miray v art deco štýle je výnimočným kúskom osvetlenia, ktorý kombinuje eleganciu a sofistikovanosť. Jeho viacpramenný dizajn a spojenie sklenených a strieborných kovových prvkov vytvára svetelný prvok, ktorý je nielen funkčný, ale aj nápaditý a štýlový. Dizajn sa skladá zo sklenených prútom vytvárajúcich kupoly, ktoré sa navzájom prekrývajú. 

Tento závesný luster má viacero svetelných zdrojov, umiestnených v jemných sklenených krytoch, ktoré sú rozložené v atraktívnom usporiadaní. Každý sklenený prvok je precízne vybraný a navrhnutý tak, aby harmonicky doplnil celkový dizajn a zároveň efektívne rozptyľoval svetlo, čím vytvára príjemnú a teplú atmosféru v miestnosti.

Konštrukcia lustra je vyrobená z kvalitného kovu so strieborným finišom, ktorý dokonale ladí s čistým skleneným dizajnom. Strieborná farba konštrukcie pridáva luxusný vzhľad a zároveň zabezpečuje stabilitu a trvácnosť lustra.

Luster Miray v art deco štýle je ideálny pre tých, ktorí hľadajú osvetlenie, ktoré kombinuje historický šarm a moderný dizajn. Jeho viacpramenný sklenený dizajn je dokonalý pre umiestnenie v obývacích izbách, jedálňach alebo vstupných halách, kde môže plne vyniknúť jeho nádhera a štýl.

Tento luster nie len zabezpečuje dostatočné osvetlenie pre akýkoľvek priestor, ale tiež pôsobí ako výrazný dekoratívny prvok, ktorý dodáva interiéru nádych luxusu, elegancie a bezčasovosti charakteristickej pre art deco štýl.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

709,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Lustre

►Luxusné a dizajnové lustre ►Art-deco nábytok ►Moderný štýlový nábytok ►Nábytok zo skla ►Kov ►Sklo ►Strieborná ►Priehľadná ►Atypický ►Nábytok v Glamour štýle



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti