FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný art deco luster Sally so siedmimi sklenenými guľami na zlatej kovovej konštrukcii 125 cm

EM32032

Luster Sally prinesie do vašej domácnosti nádych luxusu štýlu art deco. Očarí vás kombináciou jednoduchých geometrických tvarov, ktoré sa spájajú v honosnej kompozícii.

Základ tvorí lineárna oblá kovová tyč v žiarivej zlatej farbe. V jej spodnej časti sú na jednoduchých rovných držiakoch asymetricky upevnené objímky na sedem žiaroviek typu E14 s maximálnym príkonom 25 wattov, ktoré nie sú súčasťou balenia. Každá žiarovka je chránená sférickým tienidlom so skla v bielej farbe.

Kombinácia zlatej a bielej farby pôsobí čistým a elegantným dojmom. Svietidlo je ideálnym doplnkom do obývačky či jedálne zariadenej s svetlých odtieňoch s lesklými metalickými akcentami. Z zmysle art deco estetiky však môžete pridať aj výraznejšie sýte farby, napríklad v podobne zamatového alebo buklé čalúnenia na sedačke či kresle.

Luster tiež oceníte pri zariaďovaní interiérov v glamour štýle, kde vynikne jeho žiarivá zlatá farba. Môžete pridať ďalšie výrazné lesklé dekorácie či nábytok, alebo textílie s extravagantnými vzormi. 

Dostupnosť do 2-6 týždňov

849,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Lustre

►Luxusné a dizajnové lustre ►Art-deco nábytok ►Okrúhly ►Asymetrický ►Kov ►Sklo ►Zlatá ►Atypický ►Nábytok v Glamour štýle



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti