FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnový art deco luster Odilon v zlatej žltej farbe s tienidlom z tenkých kovových retiazok 80 cm

EM32124

Luster Odilon prežiari váš interiér leskom a luxusom. Spája v sebe nádhernú zlato žltú metalickú farbu a jedinečný retiazkový dizajn tienidla

Je zavesený na kovovej reťazi, cez ktorú vedie prívodný kábel s dĺžkou 100 cm. Reťaz sa napája na okrúhly disk so štyrmi závesnými ramenami, držiacimi obdĺžnikový plát. Na ňom sa nacgádza päť objímok na žiarovky typu E27 s maximálnym príkonom 60 wattov, ktoré nie sú súčasťou balenia. Konštrukcia je vyrobená z kovu a má zlatú farbu, ktorá fantasticky dopĺňa sýtejší, žlto zlatý odtieň tienidla.

Tienidlo je dominantným prvkom lustra. Je tvorené z veľkého množstva tenkých kovových retiazok, umiestnených ako záves po obvode obdĺžnikovej konštrukcie. Táto na štruktúry bohatá časť dodáva svietidlu dynamický vzhľad a lesklý kovový povrch vytvára pri zažatí množstvo odleskov, ktoré ešte zvýrazňujú celkový žiarivý vzhľad.

Luster Odilon ľahko skombinujete s nábytkom v art deco štýle so zlatými metalickými prvkami. Pridaním nábytku s mramorovými prvkami, alebo sedačky so zamatovým či buklé čalúnením ešte zdôrazníte luxusný charakter miestnosti. Hodí sa tiež do jedální alebo obývačiek v glamour štýle, kde vynikne jedinečná štruktúra tienidla.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

300,25 € s DPH

Znížená cena!

329,95 €

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Lustre

►Luxusné a dizajnové lustre ►Art-deco nábytok ►Obdĺžnikový ►Kov ►Zlatá ►Žltá ►Nábytok v Glamour štýle



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti