FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Stolná lampa Selin s dekorom z tekového dreva vo vidieckom štýle 50 cm

EM31618

Osvetlite svoj priestor s nočnou lampou Selin, ktorá kombinuje rustikálny šarm s moderným dizajnom. Jej podstava z masívu pridáva do vášho interiéru autentický vidiecky štýl a príjemnú atmosféru.

Nočná lampa Selin sa vyznačuje kvalitným spracovaním a jedinečným vzhľadom. Masívna podstava z dreva dodáva lampe stabilitu a prirodzený, teplý vzhľad. Tento kus nábytku je nielen funkcionálnym zdrojom svetla, ale aj dekoratívnym prvkom, ktorý pridáva do vášho priestoru osobitý nádych.

Vidiecky štýl lampy Selin znamená, že sa skvele hodí do rustikálnych alebo klasických interiérov. Táto nočná lampa nie je len svietidlom, ale aj štýlovým doplnkom, ktorý prinesie do vášho priestoru pohodu a charakter. Osvetlite si svoj domov s eleganciou nočnej lampy Selin so zdobeným podstavcom z masívu a užívajte si príjemné svetlo v unikátnom štýle. Dekor z teakového dreva je vyrezávaný a tým dodáva lampe prírodný a hravý vyzuál.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

126,49 € s DPH

Znížená cena!

139,00 €

Podobný tovar v kategórií Nočné lampy

►Nočné dizajnové a luxusné lampy ►Vidiecky štýlový nábytok ►Nábytok z masívu ►S jednou nohou ►Drevo / Masív - Akácia ►Čierna ►Biela ►Hnedá ►Atypický ►Vlna ►Drevené a kamenné nočné lampy



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti