FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Stolná lampa Rilyn vo vidieckom štýle s dekoračným detailom z teakového dreva a béžovým tienidlom 57 cm

EM31620

Vylepšite svoj interiér stolnou lampou Rilyn, ktorá kombinuje vidiecky štýl s modernými prvkami. S čiernou podstavou z kaučuku, béžovým tienidlom a dreveným detailom v strede vytvára táto lampa jedinečný a elegantný dojem.

Čierna podstava z kaučuku dodáva nočnej lampe Rilyn sofistikovaný vzhľad a moderný nádych. Drevený detail v strede pridáva autentický dotyk a prírodný element k dizajnu. Celkový koncept lampe dodáva unikátnu estetiku, ktorá bude skvelým doplnkom vášho priestoru.

Béžové tienidlo prispieva k jemnosti osvetlenia a vytvára príjemnú atmosféru. S výškou 57 cm je táto lampa dostatočne výrazná na to, aby pritiahla pozornosť, ale zároveň dostatočne kompaktná pre pohodlnú umiestniteľnosť v rôznych častiach vášho domova, či už v obývacom priestore alebo v spálni.

Osvetlite svoj interiér nočnou lampou Rilyn a nechajte sa unášať jej výnimočným spojením vidieckeho štýlu s modernými prvkami. Objímka žiarovky je 1x E27 a 60 Watt.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

144,69 € s DPH

Znížená cena!

159,00 €

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Nočné lampy

►Nočné dizajnové a luxusné lampy ►Luxusné a dizajnové stolné lampy ►Vidiecky štýlový nábytok ►Moderný štýlový nábytok ►Okrúhly ►S jednou nohou ►MDF ►Čierna ►Hnedá ►Béžová ►Vlna



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti