FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Stmievateľná stojaca lampa Nero Marquina s polohovateľným tienidlom v prevedení mramor oceľ čierna 147cm

EM30444

Predstavujeme vám nádhernú stojaciu lampu Nero Marquina z čierneho porcelánu so vzhľadom mramoru a čiernej ocele, ktorá je navrhnutá tak, aby dodala nádych modernej elegancie každej obývačke alebo jedálni. Lampa má porcelánový podstavec so vzhľadom mramoru podobného nero marquina, ktorý dopĺňa elegantné čierne telo z nehrdzavejúcej ocele a polohovateľné tienidlo.

Toto všestranné svietidlo je navrhnuté tak, aby zapadlo k najnovším trendom v interiérovom dizajne, takže je dokonalým doplnkom do domácnosti každého štýlu. Moderné svietidlo Nero Marquina je vyrobené z tých najkvalitnejších materiálov, ktoré sú zárukou odolnosti a funkčnosti.

Okrem úžasného dizajnu ponúka táto stojaca lampa aj optimálne pohodlie a funkčnosť. Jej stmievateľné tienidlo a LED žiarovka (súčasťou balenia a vymeniteľná E27 13W-3000K) poskytujú ideálne osvetlenie pre akúkoľvek miestnosť vo Vašej domácnosti. Vďaka napájaniu 220-240 V a 50/60 Hz a energetickej triede A++ je táto lampa rovnako účinná ako krásna.

Vďaka svojmu elegantnému a modernému dizajnu je táto stojaca lampa ideálna pre tých, ktorí chcú svojmu interiéru dodať nádych avantgardného charakteru. Jej rozmery a stmievateľné tienidlo z nej robia ideálny kúsok na osvetlenie akejkoľvek miestnosti vo Vašej domácnosti, zatiaľ čo jej porcelánový podstavec so vzhľadom mramoru a čierne telo z nehrdzavejúcej ocele ponúkajú dokonalú kombináciu štýlu a praktickosti.

Vylepšite svoj interiér úžasnou stojacou lampou v modernom čiernom prevedení a zažite dokonalú kombináciu štýlu, kvality a pohodlia v jednom skvostnom kúsku.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

859,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Stojace lampy

►Dizajnové a luxusné stojace lampy ►Moderný štýlový nábytok ►Luxusný mramorový nábytok ►Bez nožičiek ►Kov ►Čierna ►Polohovateľné ►Porcelán ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti