FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnová industriálna čierna stojaca lampa Bucky s odkladacím stolíkom 175 cm

EM32122

Stojaca lampa Bucky vás očarí svojím originálnym tvarom a praktickým odkladacím stolíkom. Čierna farba je ľahko kombinovateľná a v spojení so štíhlou siluetou pôsobí elegantným dojmom.

Konštrukcia svietidla je vyrobená z ocele, ktorá zaručuje vysokú odolnosť. Kruhová podstava je z mramoru pokrytým oceľovým plátom, čo svietidlu dodáva pevnú a stabilnú základňu. Okrúhle, mierne zošikmené tienidlo je z vnútornej strany biele. Lampa vám tak poskytne kvalitné osvetlenie. Je potrebná žiarovka typu E27 s maximálnym príkonom 60 wattov, ktorá nie je súčasťou balenia.

V dizajne dominujú zaoblené tvary, ktoré zjemňujú striktný charakter tmavej farby a kovového materiálu. Centrálnu os svietidla tvoria dve oválne obruče. Medzi nimi sa nachádza praktický okrúhly odkladací stolík, ktorý oceníte napríklad pri posedeniach pri knihe.

Lampa Bucky je skvelou voľbou do priestorov zariadených v industriálnom štýle, kde ju môžete prepojiť s nábytkom s tmavými kovovými prvkami. Hodí sa tiež do moderne zariadenej obývačky, kde vynikne jej originálny tvar. Môžete ju skombinovať s výrazným kreslom s farebným či vzorovaným čalúnením.

Žiarovka s teplým žltým svetlom vám pomôže zdôrazniť útulnú atmosféru tohto zátišia. Pri umiestnení do interiérov v neutrálnych sivých odtieňoch zasa odporúčame zvoliť žiarovku s chladným bielym svetlom, vďaka ktorému bude priestor pôsobiť čistým s distingvovaným dojmom.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

245,65 € s DPH

Znížená cena!

269,95 €

Podobný tovar v kategórií Stojace lampy

►Dizajnové a luxusné stojace lampy ►Industriálny nábytok ►Dizajnový nábytok ►Okrúhly ►S jednou nohou ►S poličkami ►Čierna ►Mramor



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti