FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Stolová lampa Miracul v glamour štýle s podstavou z mramoru sivej farby a kovu v zlatej farbe 65 cm

EM31687

Ponorte sa do sveta glamouru so stolovou lampou Miracul, ktorá kombinuje štýlovú eleganciu s luxusnými materiálmi. S podstavou z mramoru a kovu v zlatej farbe prináša do vášho interiéru dotyk exkluzívnosti a sofistikovanosti.

Sivé tienidlo dopĺňa celkový dizajn lampy, pridávajúce do miestnosti jemný a príjemný svetelný efekt. Táto stolová lampa nie je len praktickým zdrojom svetla, ale aj dekoratívnym prvkom, ktorý pridáva glamourny nádych do každého priestoru.

S možnosťou využitia aj ako nočného svietidla pridáva lampa Miracul štýlový a vkusný prvok do vášho spálňového prostredia. Nechajte sa očariť jedinečným dizajnom a kvalitou materiálov tejto glamournej stolovej lampy Miracul.

Objímka žiarovky je 1x E27 a 60 Watt.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

135,59 € s DPH

Znížená cena!

149,00 €

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Stolné lampy

►Nočné dizajnové a luxusné lampy ►Luxusné a dizajnové stolné lampy ►Art-deco nábytok ►Moderný štýlový nábytok ►Obdĺžnikový ►Oválny ►S nožičkami ►Kov ►Zlatá ►Béžová ►Sivá ►Mramor ►Keramické stolné lampy ►Keramické nočné lampy ►Vlna ►Nábytok v Glamour štýle ►Art deco stolné lampy ►Drevené a kamenné stolné lampy ►Art deco nočné lampy ►Drevené a kamenné nočné lampy



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti