FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Rustikálne nástenné zrkadlo Clasica s vyrezávaným rámom z masívneho dreva 83cm

E28176

Luxusné nástenné zrkadlo Clásica je vynikajúcim doplnkom každého rustikálne či klasicky ladeného interiéru. Vďaka masívnemu drevenému rámu elegantnej hnedej farby s precíznym ručne vyrezávaným zdobením u vás doma vyčarí nezameniteľný starožitný nádych a krásne vynikne najmä na bielych stenách. Na výber ponúkame viacero možných prevedení povrchovej úpravy dreva, a tak nebudete mať problém zrkadlo doladiť do vášho interiéru. Odporúčame zrkadlo Clásica umiestniť napríklad do spálne k toaletnému stolíku, do priestrannej chodby či predsiene v kombinácii s masívnym nábytkom a ďalšími kúskami v klasickom, koloniálnom či barokovom štýle. 

Dostupnosť do 2-6 týždňov

359,00 € s DPH

Popis produktu


Luxusný klasický taliansky nábytok Clasica predstavuje klenot medzi nábytkom s historickým a rustikálnym vzhľadom. Nábytok je ručne vyrábaný z masívneho dreva talianskou nábytkárskou firmou s tradíciou siahajucej do prvej polovice minulého storočia. Ako všetok talianský klasický nábytok tak aj nábytok v kolekcii Clasica má silné historizujúce črty, ktoré tvoria oblúkové nožičky v dobovom štýle Chippendale s ručne vyrezávanou výzdobou po jeho okrajoch a k získanému starožitnému vzhľadu mu dopomáha ďalej intarzovaná výzdoba doplnená o úchyty pre zásuvky a dvierka v starožitnej staro striebornej alebo staro zlatej farbe. Intarzovaná výzdoba je dosiahnutá tradičnou stolárskou technikou intarzie, ktorá sa dosahuje ručným vkladaním rôznych druhov dreva v rôznom farebnom prevedení, čím vznikajú tradičné a nenapodobiteľné ozdobné obrazce na povrchu nábytku inšpirované prírodou. Nábytok svojim vzhľadom patrí medzi luxusný rustikálny nábytok a už ako bolo spomenuté dominantným je jeho vyrezávaná luxusná rustikálna výzdoba, ktorá mu dodáva starožitný vzhľad.

Výrobca nábytku ponúka vysokú variabilitu s možnosťou dodania vo viacerých farebných prevedeniach začínajúc od jemne odlíšených odtieňov orech (Noce) a čerešňa (Ciliegio) ďalej s možnosťou slonovinovej bielej farby nábytku (Bianco) so spracovaním so zachovaním a zvýraznením štruktúry letokruhov použitého dreva až po výraznejšie odtiene povrchového zafarbenia, v ktorých je štruktúra dreva prekrytá. Pre náročnejších je k dispozícii prevedenie v antickej zlatej farbe či vintage striebornej farbe vhodné do luxusne a opulentne zariadených priestorov v štýle art-deco. Starožitný vzhľad nábytku znásobuje možnosť výberu farebného zvýraznenia vyrezávanej výzdoby v starej striebornej či antickej zlatej vintage farbe. Ku špičke umeleckého prevedenia tejto kolekcie patrí bezpochybne možnosť vyzdobenia s ručnou olejovou umeleckou maľbou na jeho povrchu s rôznymi motívmi talianskeho malebného pobrežia a kultúry “Made in Italy”.

Ak sa chcete presvedčiť na vlastné oči o kvalite a starožitnom vzhľade rustikálneho nábytku Clasica, pozývame vás do nášho showroomu v Bratislave na Zámockej ulici 24 pod hradom. V prípade otázok sme vám k dispozícii telefonicky +421 948 818 897 a aj emailom: info@estila.sk.

Príbuzné produkty Kolekcia Clasica

Podobný tovar v kategórií Zrkadlá

►Luxusné a dizajnové zrkadlá ►Asymetrický ►Hnedá ►Drevo / Masív ►Voliteľná farebnosť ►Kolekcia luxusného klasického talianskeho nábytku Clasica ►Zrkadlá atypického tvaru



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti