FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Zrkadlo Aliem so šachovnicovým rámom v čierno bielej farbe a zlatým detailom v glamour štýle 78 cm

EM31688

Oživte svoj priestor s nádherným zrkadlom Aliem, ktoré v sebe spája šachovnicový rám v čierno-bielej farbe a zlatý detail v glamour štýle. Toto zrkadlo je nielen praktickým predmetom na skontrolovanie svojho vzhľadu, ale aj výrazným dekoratívnym prvkom, ktorý pridáva do vášho interiéru štýlový a luxusný nádych.

Šachovnicový vzor v čierno-bielej farebnej kombinácii pridáva zrkadlu moderný a grafický vizuálny efekt, zatiaľ čo zlatý detail zdôrazňuje glamour a eleganciu. Toto zrkadlo je vhodné pre tých, ktorí hľadajú výnimočný dizajnový prvok, ktorý pritiahne pozornosť a vytvorí sofistikovaný priestor. Zrkadlo krásne vynikne v kombinácií s neutrálnymi farbami dekorácií či nábytku ako sú čierna, biela, sivá a béžová. 

Zrkadlo Aliem s čierno-bielym šachovnicovým rámom a zlatým detailom je dokonalým doplnkom pre tých, ktorí chcú pridať do svojho interiéru luxus a jedinečný šarm. Nechajte sa očariť eleganciou a krásou tohto nádherného zrkadla. 

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

117,39 € s DPH

Znížená cena!

129,00 €

Podobný tovar v kategórií Zrkadlá

►Luxusné a dizajnové zrkadlá ►Art-deco nábytok ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Obdĺžnikový ►Sklo ►Čierna ►Biela ►Zlatá ►Drevo / Masív - Borovica ►Obdĺžnikové zrkadlá ►Nábytok v Glamour štýle



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti