FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusné zlaté art deco otočné nástenné zrkadlo Philip s rámom s drôteným dizajnom 76 cm

EM32029

Luxusné zrkadlo Philip vás očarí svojím originálnym dizajnom a žiarivou zlatou farbou, ktorá vám pomôže presvetliť miestnosť. Je praktickým doplnkom a zároveň aj výrazným dekoratívnym prvkom, ktorý pôsobí luxusným dojmom.

Dominuje mu kovový rám v zlatej farbe. Rovné línie tvoria štvorcový mrežovaný vzor. Zaoblené rohy zjemňujú celkovú siluetu. Dizajn rámu pripomína klietku, na ktorej prednej strane sa nachádza štvorcová zrkadlová plocha, upevnená dvomi kovovými skrutkami v strede bočných strán. Je ohraničená jednoduchým lineárnym rámom a vďaka upevneniu k drôtenej konštrukcii je možné ju mierne vyklopiť.

V obývačke alebo jedálni oceníte dekoratívnu funkciu rámu  pri vhodnom umiestnení k oknu alebo lampe vám miestnosť pomôže rozžiariť. Môžete ho doplniť ďalším nábytkom v art deco štýle s nožičkami alebo úchytkami v zlatej farbe. 

Zrkadlo je ideálnym doplnkom aj do priestorov v glamour štýle, kde ho môžete prepojiť s ďalším výrazným lesklým metalickým nábytkom či extravagantnou dekoráciou. Zlatá farba je univerzálna a umožňuje kombinácie s neutrálnymi odtieňmi, alebo tiež s výraznými sýtymi farbami, pri ktorých vytvorí výrazný estetický kontrast.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

769,00 € s DPH

►Luxusné a dizajnové zrkadlá ►Art-deco nábytok ►Dizajnový nábytok ►Štvorcový ►Kov ►Sklo ►Zlatá ►Štvorcové zrkadlá ►Nábytok v Glamour štýle



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti