FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Štvorposchodový rúrkový sklenený luster Amier so striebornou kovovou konštrukciou v art deco štýle 68 cm

EM31420

Štvorposchodový rúrkový sklenený luster Amier v art deco štýle je vrcholným dizajnovým kúskom, ktorý dokonale spája eleganciu a modernosť. Jeho jedinečná kombinácia sklenených rúrok a striebornej kovovej konštrukcie vytvára exkluzívny a výrazný vizuálny dojem.

Luster pozostáva zo štyroch poschodí, pričom každé poschodie je tvorené radom precízne usporiadaných sklenených rúrok. Tieto rúrky sú vyrobené z vysokokvalitného skla, ktoré dokonale rozptyľuje svetlo, vytvárajúc tým jemné a príjemné osvetlenie v celej miestnosti.

Strieborná kovová konštrukcia, ktorá tieto sklenené rúrky drží, pridáva lustru sofistikovaný a moderný vzhľad. Tento lesklý strieborný povrch nielenže zvýrazňuje elegantný dizajn lustra, ale tiež zaručuje jeho pevnosť a dlhodobú trvácnosť.

Luster v art deco štýle je známy svojimi geometrickými tvarmi a luxusnými materiálmi, a tento štvorposchodový rúrkový sklenený luster je dokonalým príkladom tohto štýlu. Jeho impozantný a atraktívny dizajn je ideálny pre umiestnenie v elegantných obývacích izbách, priestranných vstupných halách alebo nad jedálenské stoly v luxusných interiéroch.

Tento luster nie je len zdrojom svetla, ale aj kľúčovým dizajnovým prvkom, ktorý dodáva každému priestoru nádych luxusu, elegancie a historického šarmu art deco štýlu.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 409,00 € s DPH

Podobný tovar v kategórií Domov

►Luxusné a dizajnové lustre ►Art-deco nábytok ►Moderný štýlový nábytok ►Nábytok zo skla ►Okrúhly ►Kov ►Sklo ►Strieborná ►Priehľadná ►Nábytok v Glamour štýle



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti