FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnový jedálenský stôl Tazer s doskou s mramorovým vizuálom v bielo šedej farbe so štyrmi čiernymi úzkymi nožičkami 180 cm

EM31987

Dizajnový jedálenský stôl s mramorovým vizuálom v bielo-šedej farbe je vynikajúcim spojením elegancie a moderného štýlu vo vašej jedálni. Jeho hladký lesklý povrch dodáva miestnosti sofistikovaný nádych, zatiaľ čo mramorový vzor pridáva do priestoru luxusný a štýlový prvok. Čierne úzke nožičky kontrastujú s jemnými odtieňmi stola a pridávajú mu dotyk elegancie a modernosti.

Zaoblené hrany dosky pridávajú stolu jemnosť a dotykovú eleganciu, čo robí z jedálenského stola nielen praktický kúsok nábytku, ale aj esteticky príťažlivý prvok v miestnosti.

Tento stôl poskytuje dostatok miesta pre pohodlné sedenie šiestich osôb, čo ho robí ideálnou voľbou pre rodinné večere alebo stretnutia s priateľmi. Jeho kompaktné rozmery a elegantný dizajn ho robia výborným doplnkom pre akýkoľvek jedálny priestor, ktorý má nábytok alebo dalšie doplnky tiež dizajnové čierne nožičky, resp, kde nájdeme a prepojíme mramomorový look s mramorovým porchom alebo stenami kuchynskej linky či iného kusu nábytku.

Celkovo je dizajnový jedálenský stôl s mramorovým vizuálom v bielo-šedej farbe a so štyrmi čiernymi úzkymi nožičkami dokonalou kombináciou štýlu, elegancie a praktickosti. Umiestnite ho do svojej jedálne a vytvorte si elegantné a pohostinné prostredie pre spoločné chvíle strávené s rodinou a priateľmi.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

381,29 € s DPH

Znížená cena!

419,00 €

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Domov

►Home



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti