FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnový industriálny stojan na víno Ratta v svetlo hnedej farbe s čiernou kovovou konštrukciou 120 cm

EM31936

Dizajnová industriálna vinotéka v svetlo hnedej farbe je nadčasovým kúskom nábytku, ktorý okamžite pritiahne pohľady vo vašom interiéri. Svojím industriálnym dizajnom a praktickým usporiadaním ponúka efektívne a štýlové riešenie pre skladovanie vašich obľúbených vín a príslušenstva.

Stredová zásuvka poskytuje úložný priestor pre rôzne príslušenstvo ako korky, otvárače na víno či etikety. Horný priestor je vyhradený pre osem vínnych pohárov, čo umožňuje praktické a esteticky príjemné uloženie vášho servírovacieho vybavenia. V spodnej časti sa da uschovať až 20 fliaš vína a udržať ich v optimálnych podmienkach.

Svetlohnedá farba vinotéky pridáva do vášho interiéru teplý a prirodzený tón, zatiaľ čo čierna kovová konštrukcia dáva stojanu industriálny nádych. Tento kúsok nábytku bude skvelým doplnkom do kuchyne, jedálne alebo obývacej izby, ktoré sú zariadené v industrálnom či modernom interiéry so svetlejšími aj tmavšími farebnými odtienmi, kde sa stane nielen praktickým úložným riešením, ale aj dekoratívnym prvkom s osobitým šarmom.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

236,55 € s DPH

Znížená cena!

259,95 €

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Vinotéky

►Dizajnové a luxusné vinotéky ►Industriálny nábytok ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►So zásuvkami ►S poličkami ►S úložným priestorom ►Kov ►Čierna ►Hnedá ►Drevo / Masív - Borovica ►Drevo / Masív - Topoľ



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti