FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Masívna stolička Twist so zatočeným dizajnom z mangového dreva v prírodnej hnedej farbe 45 cm

EM32293

Dizajnová stolička Twist v sebe spája štýlovú modernú siluetu a prírodnú krásu mangového dreva. Univerzálna teplá naturálna hnedá farba z nej robí praktický doplnok s veľkým množstvom možností využitia do širokého spektra interiérov.

Na prvý pohľad vás zaujme originálna zatočená silueta. Vrchná doska a podstava majú štvorcový tvar. Hrany spájajúce vrchné a spodné rohy plynú v špirále po obvode stoličky. Vďaka tomu je tento funkčný nábytok aj moderným dekoratívnym prvkom vo vašom interiéri.

Mangové drevo je obľúbené vďaka svojej odolnosti. Má svetlú hnedú farbu, s teplými podtónmi žltej. Stoličku tak ľahko skombinujete s ďalším nábytkom z masívneho dreva. Hodí sa tiež do moderne zariadených priestorov, kde vynikne jej originálny tvar a zároveň do nich vnesie naturálny prvok.

Stolička má všestranné využitie. Poslúži ako príležitostné miesto na sedenie či taburetka v obývačke, kde ju môžete skombinovať so sedacím vankúšom. Pri umiestnení ku kreslu či sedačke bude zasa pôsobiť ako príručný stolík. Pomôže vám tiež zaplniť prázdny priestor ako podstavec, kde na ňu môžete umiestniť zelenú rastlinu či dekoráciu.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

127,35 € s DPH

Znížená cena!

139,95 €

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Dizajnový nábytok

Podobné produkty Drevené jedálenské stoličky

►Luxusné a dizajnové príručné stolíky ►Štýlové a luxusné taburetky a podnožky ►Luxusné jedálenské stoličky ►Dizajnový nábytok ►Nábytok z masívu ►Bez nožičiek ►S jednou nohou ►Hnedá ►Drevo / Masív - Mango ►Atypický ►Príručné stolíky z dreva ►Taburetky z dreva ►Drevené jedálenské stoličky



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti