FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderná sivá dizajnová lavica Irvin s úložným priestorom a zamatovým čalúnením 100 cm

EM31992

Lavica Irvin v sebe spája minimalistický moderný dizajn a praktický úložný priestor. Tmavá sivá farba a zamatový finiš jej dodávajú elegantný vzhľad.

Tvar nábytku je jednoduchý a lineárny. Čierne kovové nožičky s práškovým nástrekom majú matný povrch, ktorý sa výborne prepája so štruktúrou poťahu. Ich štíhla línia prečnieva cez prednú a zadnú stranu úložného priestoru. Tento detail, v kombinácii so zamatovým materiálom dodáva lavici luxusný nádych art deco štýlu v modernom prevedení.

Na nožičkách je umiestnený veľký úložný priestor, ktorý sa uzatvára vyklápacou sedacou časťou. Penové čalúnenie zaručí pohodlné sedenie pre dve osoby. Lavica Irvin tak nie je len na pohľad príjemný a estetický nábytok, no tiež poskytuje aj praktickú funkcionalitu.

V predsieni ju môžete využiť na uskladnenie sezónnej obuvi a v kombinácii so zrkadlom s jednoduchým čiernym kovovým rámom vytvoríte štýlový moderný vzhľad. V spálni ju môžete umiestniť k päte postele a v obývačke poslúži aj ako taburetka či podnožka. Sivá farba poťahu je univerzálna a hodí sa do priestorov v nadčasových neutrálnych farbách, no skvele doplní napríklad aj kreslo s výrazným vzorom alebo sedačku s pestrým poťahom.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

127,35 € s DPH

Znížená cena!

139,95 €

Podobný tovar v kategórií Lavice

Podobné produkty Lavice s čalúnením

►Štýlové a luxusné taburetky a podnožky ►Štýlové a luxusné lavice ►Truhlice ►Art-deco nábytok ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Obdĺžnikový ►Uzavrený ►S nožičkami ►S úložným priestorom ►Kov ►Čalúnený - Zamat ►Lavice s čalúnením



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti