FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Vretenová stolička v škandinávskom štýle Terin so šedím čalúnením 70 cm

EM31496

Stolička Terin je dokonalým prejavom škandinávskej estetiky s moderným dotykom. Zatiaľ čo jej vretenová konštrukcia odráža tradicionálny škandinávsky dizajn, zlaté detaily na koncoch nožičiek pridávajú luxusný a sofistikovaný nádych.

Jemne obrobené drevo stoličky v kontraste so šedým mäkkým čalúnením sedadla vytvára harmonický a pritom výrazný vzhľad. Šedá farba čalúnenia dodáva stoličke univerzálnosť a zároveň vytvára elegantný kontrast s teplým odtieňom dreva.

Hlavným rysom tejto stoličky je kombinácia jemne obrobeného dreva s mäkkým a pohodlným šedým čalúnením sedadla. Čalúnenie nielenže poskytuje komfort pri sedení, ale tiež pridáva stoličke moderný a sofistikovaný vzhľad, ktorý sa ľahko hodí do rôznych interiérov.

Nohy stoličky sú štíhle a elegantné, zatiaľ čo vretenové spätné opierky sú navrhnuté tak, aby podporovali chrbát a zároveň dodávali stoličke jej charakteristický vzhľad.

Stolička Terin je ideálnym doplnkom pre tých, ktorí si cenia minimalistický dizajn, ale nechcú obetovať pohodlie. Jej neutrálny tón a univerzálny dizajn z nej robia perfektnú stoličku pre obývačku, jedáleň alebo štúdio, a súčasne pripomína teplo a útulnosť škandinávskeho domova.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

569,00 € s DPH

Podobný tovar v kategórií Škandinávsky nábytok

Podobné produkty Moderné kreslá

►Kreslá ►Moderný štýlový nábytok ►Luxusný škandinávsky nábytok ►Dizajnový nábytok ►S nožičkami ►MDF ►S opierkami ►Vlna ►Moderné kreslá



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti