FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnová čierno biela art deco barová skrinka Trencadia s dvojitými dvierkami ozdobenými mozaikou 120 cm

EM32183

Barová skrinka Trencadia vás očarí svojím mozaikovým dizajnom. Nesmrteľná kombinácia čiernej a bielej, obohatená o zlatý akcentový prvok vnesie do vašej jedálne nádych luxusu art deco štýlu.

Barová skrinka je zhotovená z mangového dreva, ktorého prirodzená svetlá hnedá farba a kresba letokruhov je viditeľná v interiéri nábytku. Ten je predelený dvomi policami a vzniká tak veľké množstvo úložného priestoru. Na vonkajšej strane je povrch dreva upravený čiernym náterom, s výnimkou dvojitých dvierok, ktoré zdobí exkluzívna mozaika.

Vytvára sa skladaním vzorov z malých kúskov materiálu. Tvarmi pripomína takzvané trencadís mozaiky, ktoré sa tvoria z rozbitých kachičiek a sú neoddeliteľnou súčasťou španielskej secesie a ikonických Gaudího diel. Biele kusy na tmavom pozadí vytvárajú jedinečný asymetrický vzor a barová skrinka tak nie je len praktickým nábytkom, ale aj plnohodnotným dekoratívnym prvkom v interiéri. 

Skrinka je postavená na kovovej podstave v zlatej farbe. Jej štíhle nožičky a spojnice tvarovo sledujú hrany kvádra, čím sa prepája s modernou lineárnou siluetou nábytku. Skvele ich prepojíte s ďalším nábytkom v art deco štýle, napríklad sedačkou či stoličkami so zlatými kovovými nožičkami a zamatovým alebo buklé čalúnením. Luxusný charakter ešte podčiarknete pridaním lesklých metalických dekorácií, či extravagantnej lampy. Univerzálna kombinácia čiernej a bielej farby vám umožňuje kombinovanie s výraznejším farebným nábytkom. Pri umiestnení do priestorov v neutrálnych odtieňov zasa vynikne jedinečný mozaikový vzor.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

727,09 € s DPH

Znížená cena!

799,00 €

Doplňujúce produkty

Podobné produkty Barové skrinky

►Art-deco nábytok ►Dizajnový nábytok ►Obdĺžnikový ►Uzavrený ►S nožičkami ►S dvierkami ►S poličkami ►Kov ►Čierna ►Biela ►Drevo / Masív - Mango ►Barové skrinky