FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderný oválny jedálenský stôl Vita Naturale s mohutnou nohou hnedý 220cm

EM30575

Zažite stelesnenie talianskeho dizajnu s naším jedálenským stolom z kolekcie moderného nábytku Vita Naturale. Tento luxusný kúsok vyrobený dreva, obohateného o kvalitnú orechovú dyhu v hnedej farbe vyžaruje moderný štýl s prírodným nádychom, ktorý kladie dôraz na naturálny vzhľad a kresbu dreveného povrchu. Oválna vrchná doska je zaistená na pevnej podnoži, ktorá svojím nadčasovým dizajnom tvorí inovatívny nádych v modernom štýle.

Vneste do svojej jedálne nádych elegancie a sofistikovanosti s týmto všestranným a funkčným stolom. Moderné dizajnové vyhotovenie oválneho jedálenského stola Vita Naturale doplní akýkoľvek interiér, zatiaľ čo vďaka bohatým rozmerom a oválnemu tvaru je vhodný na pohostenie 6 až 8 hostí. Pozdvihnite svoj zážitok zo stolovania s jedálenským stolom Vita Naturale, ktorý je krásnou reprezentáciou moderného talianskeho dizajnu a elegancie.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

2 889,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoly

Podobné produkty Moderné jedálenské stoly

►Jedálenské stoly ►Moderný štýlový nábytok ►Oválny ►S jednou nohou ►Drevo / Masív - Orech ►Hnedá ►Drevo / Masív ►Oválne jedálenské stoly ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Jedálenské stoly z dreva ►Moderné jedálenské stoly



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti