FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Rozkladací jedálenský stôl Vita Naturale hnedý obdĺžnikový 180cm

EM30594

Rozkladací jedálenský stôl z našej kolekcie luxusného nábytku Vita Naturale je štýlový a funkčný kus nábytku, ktorý je vďaka svojmu prevedeniu ideálny pre moderne zariadené domácnosti. Jedálenský stôl Vita Naturale je vyrobený z dreva obohateného o kvalitnú orechovú dyhu. Vďaka povrchovej úprave stola sa zvýrazní jeho prírodný vzhľad s dôrazom na viditeľnú kresbu a línie dreva. Vďaka svojmu sofistikovanému rozkladaciemu mechanizmu a dvom 45 cm nadstavcom sa tento stôl prispôsobí vašim potrebám, čo z neho robí ideálnym kúskom na usadenie 10-12 hostí.

Moderný jedálenský stôl Vita Naturale získava stabilitu vďaka svojej mohutnej nohe s podstavcom z pochrómovanej ocele, ktorá je perfektným doplnkom ku drevenému prevedeniu stola. Chrómový podstavec vytvorí unikátny avantgardný nádych, ktorý podčiarkne nadčasové dizajnové prevedenie stola.

Kombinácia obdĺžnikovej vrchnej dosky z orechového dreva a pochrómovanej oceľovej základne vytvorí vo Jedálesnký ašej jedálni moderný vzhľad, zatiaľ čo výsuvný mechanizmus ponúka najlepšiu kombináciu štýlu a funkčnosti.

Jedálenský stôl Vita Naturale je ideálny na kombinovanie s inými drevenými kusmi nábytku, ako sú stoličky, lavice a skrinky z našej kolekcie Vita Naturale, ktorú odporúčame pre dosiahnutie uceleného moderného dizajnu vo Vašej jedálni. Vďaka svojmu všestrannému a funkčnému dizajnu sa stôl Vita Naturale zaručene stane dokonalým a najmä dominantným štýlovým prvkom Vašej jedálne, preto neváhajte a zažite ten pravý taliansky dizajn s nábytkom Vita Naturale.  

Dostupnosť do 2-6 týždňov

2 889,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoly

Podobné produkty Moderné jedálenské stoly

►Jedálenské stoly ►Moderný štýlový nábytok ►Obdĺžnikový ►Rozkladací ►S jednou nohou ►Drevo / Masív - Orech ►Kov - Chróm ►Hnedá ►Drevo / Masív ►Obdĺžnikové jedálenské stoly ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Rozkladacie jedálenské stoly ►Jedálenské stoly z dreva ►Moderné jedálenské stoly



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti