FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderný jedálenský stôl Davidson z dreva okrúhly hnedý dub 120cm

EM31071

Dodajte Vášmu interiéru prírodný nádych s jedálenským stolom Davidson. Dizajnový jedálenský stôl Davidson Vás môže zaujať svojím moderným prevedením, ktoré sa sústredí na minimalistický vzhľad s dôrazom na prepojenie s prírodou.

Okrúhla vrchná doska s hrúbkou 18mm a priemerom 120cm vytvorí nielen dostatok priestoru pre 6 ľudí, ale taktiež svojím dreveným vyhotovením, obohateným o kvalitné dubové dyhovanie perfektne vynikne aj v industriálne zariadených interiéroch.

Vrchná doska moderného jedálenského stola Davidson je pevne usadená na mohutnej nohe s dizajnom vo vertikálnych líniách. Rovnako ako vrchná doska, tak aj podstava jedálenského stola Davidson je vyrobená z dreva s dubovou dyhou, pričom jej vnútorná časť je vyrobená z borovicového dreva.

Jedálenský stôl Davidson je perfektným kúskom pre Váš interiér, najmä v kombinácií s podobným, svetlo hnedým dreveným nábytkom, ktorý vytvorí vo Vašom domove hrejivý a útulný moderný dizajn.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

672,49 € s DPH

Znížená cena!

739,00 €

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoly

Podobné produkty Moderné jedálenské stoly

►Jedálenské stoly ►Moderný štýlový nábytok ►Okrúhly ►S jednou nohou ►MDF ►Hnedá ►Okrúhle jedálenské stoly ►Moderné jedálenské stoly



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti