FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderný jedálenský stôl Davidson z dreva okrúhly tmavohnedý dub 120cm

EM31078

Zažite harmonickú súhru modernosti a prírodných prvkov s jedálenským stolom Davidson. Tento jedálenský stôl ponúka moderný, minimalistický dizajn, ktorý sa pýši svojím prepojením s prírodou.

Prvým zaujímavým prvkom tohto stola je jeho okrúhla vrchná doska z dreva s priemerom 120 cm a hrúbkou 18 mm, poskytujúca dostatok priestoru pre komfortné umiestnenie až 6 ľudí. Jeho tmavohnedé dubové dyhovanie prinesie dôraz na kresbu a prírodné línie dreva, čím sa podčiarkne moderný trendy dizajn jedálenského stola.

Stabilitu jedálenského stola Davidson zaručuje dizajnovo dominantná a mohutná noha v drevenom prevedení s vertikálnymi líniami, ktoré je rovnako zhotovené z dubového a borovicového dreva.

Jedálenský stôl Davidson je ideálny kúsok pre Vašu domácnosť, vynikajúco sa kombinuje s nábytkom s industriálnym nádychom, či s nábytkom z tmavého dreva, čo vytvorí útulný a moderný priestor vo Vašej domácnosti.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

672,49 € s DPH

Znížená cena!

739,00 €

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoly

Podobné produkty Moderné jedálenské stoly

►Jedálenské stoly ►Moderný štýlový nábytok ►Okrúhly ►S jednou nohou ►MDF ►Hnedá ►Drevo / Masív - Borovica ►Okrúhle jedálenské stoly ►Jedálenské stoly z dreva ►Moderné jedálenské stoly



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti