FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný koloniálny masívny jedálenský rozťahovací stôl Liny z dreva mango v hnedej farbe s dvomi nožičkami 180 - 230 cm

EM32014

Luxusný jedálenský rozkladací stôl v koloniálnom štýle, vyrobený z dreva mango, je vhodným doplnkom pre jedálne, ktoré sa snažia o spojenie elegance a praktickosti. Robustná konštrukcia a prírodná krása mangového dreva z neho robia výnimočný kúsok nábytku, odolávajúci vonkajším vplyvom a zároveň pridávajúci vonkajšiemu priestoru pocit luxusu. 

Stôl má dve nožičky, spojené jednou drevenou latou, čím sa zvyšuje jeho stabilita a zachováva elegantný vzhľad. Vyrezávanie na nožičkách nie len zvýrazňuje koloniálny štýl, ale aj pridáva jedinečný estetický rozmer, ktorý zaujme na prvý pohľad.

Jedálenský stôl je navrhnutý tak, aby poskytoval dostatočne veľký priestor pre pohodlné posedenie 6 osôb, čo ho robí ideálnym miestom pre rodinné obedové alebo večerné posedenia pod holým nebom. Jeho rozkladacia funkcia umožňuje prispôsobiť veľkosť stola aktuálnej potrebe. Jeho dĺžka siaha teda do rozmerov až 250 cm.

Horná doska stola je zložená z precízne opracovaných lat ,tak že majú zámerne zvýraznené hrany, z ktorých vzniká dizajnový obrazec - rám a výplň. Drevo na stole je do hladka opracované, nožičky stola sú zdobené vyrezavaným motívom, ktoré dominujú dizajnu samotného stola. Stôl posobí vďaka svetlej prirodzenej hnedej farbe dreva hrejivo a hodí sa do vidiecky ladenej jedálne, kde je možné ho skombinovať s jedálenskými stoličkami v svetlohnedom prevedení so sivým alebo šedým čalúnením a ďalším nábytkom v podobnej farbe, a ak bude jedálen mať podlahu v drevenom prevedení aj strop zdobený s dekorom z drevených trámov, tak sa vaše návštevy vstupom do jedálne prenesú pocitmi na vidiek. Bočné orámovanie hornej dosky stola pridáva stolu pocit mohutnosti.

Luxusný jedálenský rozkladací stôl v koloniálnom štýle z mangového masívu nie lenže je praktickým, ale aj výrazne estetickým doplnkom do záhrady, ktorý slúži ako dokonalý stredobod pre každé vonkajšie posedenie. Kvalitné spracovanie a odolnosť zaručujú, že bude slúžiť mnoho rokov a prinesie do vonkajšieho priestoru eleganciu a štýl.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

2 549,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoly

Podobné produkty Jedálenské stoly z dreva

►Jedálenské stoly ►Koloniálny nábytok ►Nábytok z masívu ►Obdĺžnikový ►Rozkladací ►S nožičkami ►Hnedá ►Drevo / Masív - Mango ►Obdĺžnikové jedálenské stoly ►Rozkladacie jedálenské stoly ►Jedálenské stoly z dreva



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti