FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný industriálny okrúhly jedálenský stôl Barracuda z teakového hnedého dreva s chromovanými nožičkami 120 cm

EM32103

Industriálny okrúhly jedálenský stôl s výraznými chromovanými striebornými nožičkami a drevenou doskou pokrytou sklom je skvelým stredobodom vášho jedálneho priestoru. Chromované nožičky dodávajú stolu moderný a industriálny vzhľad, zatiaľ čo sklo chráni drevenú dosku a pridáva elegantný dotyk. Horná doska má zámerne ponechanú štruktúru dreva na jej povrchu a je tvarovaná z menších dosiek tak, že letokruhy dreva spolu s rezbou dosiek vytvárajú dojem lúčov vychádzajúcich zo stredu stola.
Stôl má okruhlú obruč stola a horná doska je chránená bezpečnostným sklom, ktoré zároveň zvyšuje komfort stolovania.
Je vhodný do jedálne alebo štýlovej kancelárie, ktorej dominuje štruktúrované drevo vo svtelohnedej farbe. Zároveň vhodne zapadne aj do jedálni, ktoré majú strop vyzdobený drevenými trámami so zvýraznenou podobnou štruktúrou, ako má teakové drevo dosky stola.
jeho lesklá kovová pochromovaná strieborná konštrukcia obruče a prekrýžených nožičiek na strane druhej dáva industriálny nádych a umožňuje jedálenský stôl kombinovať aj s dalším moderným nábytkom, ktorý je v modernej kovovej lesklej konštrukcií.

Stôl je navrhnutý tak, aby poskytoval pohodlné miesto pre 6 ľudí. Jeho unikátny dizajn sa skvele hodí k ďalšiemu nábytku z rovnakej kolekcie Barracuda, čo zabezpečí harmonický a jednotný vzhľad vášho jedálneho priestoru.

Pre dokonalé zladené interiéru odporúčame kombinovať tento stôl s industriálnymi stoličkami a ďalším doplnkovým nábytkom z rovnakej kolekcie. Takto vytvoríte elegantný a moderný jedálenský priestor, ktorý okrem svojho štýlu ponúkne aj funkčnosť a pohodlie pre vaše hostiteľské príležitosti.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

863,59 € s DPH

Znížená cena!

949,00 €

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Barracuda

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoly

Podobné produkty Moderné jedálenské stoly

►Luxusný nábytok do jedálne ►Jedálenské stoly ►Moderný štýlový nábytok ►Industriálny nábytok ►Kolekcia masívneho nábytku Barracuda ►Nábytok z masívu ►Chrómový štýlový nábytok ►Okrúhly ►S nožičkami ►Drevo / Masív - Teak ►Kov - Chróm ►Sklo ►Hnedá ►Strieborná ►Okrúhle jedálenské stoly ►Jedálenské stoly z dreva ►Sklenené jedálenské stoly ►Moderné jedálenské stoly



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti