FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Jedálenské stoly

Jedálenské stoly

Dizajnový jedálenský stôl patrí k neodmysliteľnej výbave každej jedálne. Pri výbere jedálenského stola je potrebné zohľadniť rôzne aspekty. Jedným z nich je počet osôb ktoré majú za jedálenským stolom byť pohodlne usadené. Okrúhle jedálenské stoly a štvorcové jedálenské stoly sú odporúčané pre usadenie do 4 osôb. Pre väčší počet osôb zvážte výber rozkladacie jedálenské stoly, ktoré sú praktické hlavne v prípade menších priestorov jedálne alebo aj oválne jedálenské stoly

Ďalším dôležitým faktorom je výber jedálenského stola a celej jedálne podľa preferovaného štýlu. Milovníci klasického rustikálneho štýlu môžu zvážiť výber rustikálneho jedálenského stola s rôznymi tvarmi a pre romanticky orientovaných ľudí je k dispozícii široká ponuka provensálskych jedálenských stolov. Medzi ďalšie obľúbené štýly sú v ponuke aj industriálne jedálenské stoly, vintage jedálenské stoly a aj jedálenské stoly v retro štýle pre retro jedálne a aj luxusné art-deco jedálenské stoly. Veľmi obľúbené sú moderné jedálenské stoly ale aj vidiecke jedálenské stoly do vidiecky ladených jedálni.

Veľmi dôležitým aspektom je materiál, z ktorého je jedálenský stôl vyrobený. Jedálenské stoly z masívneho dreva majú na povrchu zachovanú štruktúru dreva vďaka jemnému a precíznemu opracovaniu. Do jedálne takéto stoly prinášajú nádych prírody. Jedálenské stoly našej ponuky sú vyrobené prevažne z masívneho dreva prípadne masívneho exotického dreva palisader, mindi alebo pawlovnia, ktoré dodajú Vašej jedálni jedinečný vzhľad. Tak isto pre moderne ladených ľudí ponúkame jedálenské stoly a stoly do kuchyne vyrobené z kovu - kovové jedálenské stoly a zo skla - sklenené jedálenské stoly alebo aj stoly vyrobené z kvalitnej MDF s vysokou hustotou a leskom - lesklé jedálenské stoly. Zaujímavé do jedálni v modernom štýle sú aj lesklé alebo sklenené jedálenské stoly.

Dôležité je pri výbere jedálenského stola prispôsobiť jeho farbu k ostatnej výbave v jedálni či kuchyni. V prípade výberu jedálenského stola v neutrálnych farbách sa asi nič nepokazí. Biele jedálenské stoly sú vhodné do svetlých jedálni. Drevené hnedé jedálenské stoly zase viac do vidiecky ladených jedálni. V našej ponuke nájdete aj kompletné kolekcie nábytku, kde k jedálenskému stolu výrobca ponúka aj jedálenské stoličky a aj príborníky, vitríny a kredence. Vybavenie jedálne nábytkom z jednej kolekcie je vždy veľmi krásnou a obľúbenou luxusnou záležitosťou.

Jedálenský stôl je dôležitým a dominantným prvkom každej domácnosti – či už ho umiestnite do kuchyne, samostatnej jedálne alebo obývačky. Je miestom kde sa chodíme nielen najesť, ale aj stretnúť s rodinou a priateľmi, preto je okrem jeho vzhľadu dôležité najmä to, aby vám a vašim hosťom poskytol komfort a dostatok priestoru.

Obdĺžnikové jedálenské stoly
Obdĺžnikové jedálenské stoly
Okrúhle jedálenské stoly
Okrúhle jedálenské stoly
Štvorcové jedálenské stoly
Štvorcové jedálenské stoly
Oválne jedálenské stoly
Oválne jedálenské stoly
Rozkladacie jedálenské stoly
Rozkladacie jedálenské stoly
Jedálenské stoly z dreva
Jedálenské stoly z dreva
Sklenené jedálenské stoly
Sklenené jedálenské stoly
Moderné jedálenské stoly
Moderné jedálenské stoly



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti