FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná vidiecka vitrína Cecil s posuvnými dvierkami v prírodnej svetlej hnedej farbe 197 cm

EM32023

Luxusná vitrína Cecil prinesie do vašej domácnosti teplý a útulný nádych vidieckeho štýlu. Je vyrobená z teakového dreva v príjemnej svetlej hnedej farbe s viditeľnou prírodnou kresbou letokruhov.

Úložný priestor je tvorený dvomi na seba uloženými skrinkami. Každá je predelená policou a uzatvárateľná dvojicou posuvných dvierok. Vo vyššej vrchnej časti majú dvierka presklenú tabuľovú výplň, zatiaľ čo tie v spodnej časti sú celé drevené. Vo vrchnej časti tak vzniká veľké množstvo priestoru na vystavenie vašich obľúbených dekorácií či príležitostného riadu, zatiaľ čo spodná časť ponúka dostatok uzavretého miesta na rôzne praktické predmety.

Silueta nábytku je lineárna, s čím korešpondujú aj rovné priečky v dizajne dvierok či na bočných strán. Na vrchnej časti sa nachádza prečnievajúca rímsa s vyrezávaným reliéfom, ktorá v kombinácii s masívnym drevom prináša do dizajnu esenciu vidieckeho štýlu. Ďalším šarmantným detailom sú poloblúkové kovové úchytky na otváranie dvierok so starožitne pôsobiacim zošúchaným náterom.

Vitrínu oceníte v jedálni, kde skvele doplní stôl z masívneho dreva v svetlých farbách. Priestor môžete oživiť stoličkami s farebným či vzorovaným čalúnením. V obývačke môžete pridať konferenčný stolík s vyrezávanými nožičkami, maľovanú keramickú vázu či misu, alebo živú zelenú rastlinu, ktorá vyzdvihne prírodný charakter nábytku. Univerzálna svetlá hnedá farba skvele doplní aj výraznejšie vintage kreslo.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

3 029,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Jedálenské vitríny

Podobné produkty Knižnice a regály s dvierkami a zásuvkami

►Luxusné knižnice a regály ►Luxusné vitríny ►Luxusné jedálenské vitríny ►Vidiecky štýlový nábytok ►Nábytok z masívu ►Obdĺžnikový ►Uzavrený ►So sklenými dvierkami ►S nožičkami ►S dvierkami ►S poličkami ►Drevo / Masív - Teak ►Hnedá ►Knižnice a regály z dreva ►Knižnice a regály s dvierkami a zásuvkami



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti