FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná svetlá hnedá vitrína Cecil vo vidieckom štýle s presklenými skladacími dvierkami a uzavretým úložným priestorom 243 cm

EM32022

Luxusná vitrína Cecil bude vďaka svojej impozantnej výške dôstojnou súčasťou vašej obývačky či jedálne. Priestoru dodá útulný vidiecky nádych a masívne teakové drevo v svetlej hnedej farbe s prirodzenou kresbou letokruhov prinesie teplý prírodný prvok.

Úložný priestor je rozdelený na vyššiu vrchnú skrinku s tromi policami a spodnú nižšiu skrinku s jednou policou. Vrchná časť sa uzatvára dvojitými skladacími dvierkami so sklenenou tabuľovou výplňou, zatiaľ čo spodná časť je uzavretá plnými drevenými dvierkami. Vitrína je teda praktickým nábytkom, ktorý vám umožní vystaviť vaše obľúbené dekorácie a zároveň disponuje aj uzatvárateľným úložným priestorom na menej reprezentatívne predmety.

Úchytky sú poloblúkové, z kovu so zámerne zošúchaným náterom, ktorý pôsobí šarmantným starožitným dojmom. Nad a pod každými dvierkami sa nachádza otočný drevený kolík, pomocou ktorého budú dvierka bezpečne uzavreté. Vitrína má prevažne lineárny tvar, s čím korešpondujú aj tabuľové výplne dvierok a prečnievajúca vrchná rímsa s vyrezávaným reliéfom. Je postavená na rozšírenej podstave, ktorá zaručuje dobrú stabilitu nábytku.

Vitrína skvele doplní obývačku či jedáleň vo vidieckom štýle, kde ju môžete doplniť ďalším nábytkom z masívneho dreva v podobných odtieňoch. Dekorácia v podobne živej zelenej rastliny ešte vyzdvihne krásu prírodných materiálov. Miestnosť môžete zútulniť aj sedačkou či stoličkami so vzorovaným čalúnením, alebo originálnym kreslom vo vintage štýle, ktoré skvele doplní zámerne zošúchaný dizajn drevených povrchov.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

5 249,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Jedálenské vitríny

Podobné produkty Knižnice a regály s dvierkami a zásuvkami

►Luxusné knižnice a regály ►Luxusné vitríny ►Luxusné jedálenské vitríny ►Vidiecky štýlový nábytok ►Vintage nábytok ►Nábytok z masívu ►Obdĺžnikový ►So sklenými dvierkami ►Bez nožičiek ►S dvierkami ►S úložným priestorom ►Drevo / Masív - Teak ►Hnedá ►Knižnice a regály z dreva ►Knižnice a regály s dvierkami a zásuvkami



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti