FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný rustikálny príborník Galieto z masívneho borovicového dreva s ôsmimi zásuvkami 196cm

EM31305

Rustikálny priborník Galieto, vyrobený z hnedého masívneho borovicového dreva, je skvelým doplnkom pre jedáleň zariadenú v rustikálnom štýle. Svojím autentickým a teplým vzhľadom prinesie do priestoru šarm a charakter. Vzhľadu príborníku dominuje jeho spodná časť, ktorá je vyskladaná z 8 okrúhlych stĺpikov vyzdobených vyrezávaným profilom, ktoré sú klenbovo prepojene vzájomne s hornou zásuvkovou časťou príborníka. Spodná doska príborníka nesie po svojom okraji vyrezávané zdobenie vo forme viacerých liniek a tvarov, čo ju dizajnovo prepája s hornou doskou príborníka, ktorá je tak isto po svojom okraji vyzdobená vyrezávanými linkami.

Pribornik ma štyri menšie zásuvky, ktoré sú ideálne pre príbory a drobnosti, a štyri väčšie, ktoré poskytujú dostatok úložného priestoru pre servírovací riad alebo iné väčšie predmety. Kovové madlá alebo úchytky na zásuvkách pridávajú dojem tradičného remeselného spracovania. Priborník je ručne vyrábaný s dôrazom na detaily, pričom každý kus borovicového dreva má svoju vlastnú, jedinečnú povrchovú úpravu. Tento priborník je nielen praktickým nábytkom, ale aj esteticky príjemným prírastkom do vášho domova, ktorý dotvára rustikálny štýl a vytvára útulnú atmosféru. Je to výborný kus nábytku pre tých, ktorí hľadajú kombináciu funkcionality a štýlu v svojom interiéri.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 459,00 € s DPH

Podobný tovar v kategórií Príborníky a komody

Podobné produkty Drevené príborníky a komody

►Luxusné príborníky a komody ►Rustikálny nábytok ►Nábytok z masívu ►Obdĺžnikový ►Uzavrený ►Bez nožičiek ►So zásuvkami ►S úložným priestorom ►Hnedá ►Drevo / Masív ►Drevo / Masív - Borovica ►Rustikálne príborníky a komody ►Drevené príborníky a komody



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti