FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Art deco 4-dverový príborník Relia z masívu v čiernej farbe a so zlatou kovovou konštrukciou 190cm

EM31402

Tento 4-dverový príborník v Art Deco štýle je výnimočným kúskom nábytku, ktorý spája klasickú eleganciu s moderným dizajnom. Vyrobený z masívneho dreva, príborník je dokončený v hlbokom a bohatom čiernom odtieni, ktorý poskytuje nábytku výrazný a sofistikovaný vzhľad.

Konštrukcia príborníka je doplnená o zlaté kovové detaily, ktoré zvýrazňujú jeho luxusný charakter a pridávajú mu moderný nádych. Tieto zlaté kovové prvky sú nielen esteticky príťažlivé, ale tiež prispievajú k celkovej pevnosti a odolnosti nábytku.

Príborník má štyri dvere, ktoré poskytujú priestranné úložné riešenie pre príbory, riady, textílie alebo iné jedálenské potreby. Jeho vnútorný priestor je prispôsobený tak, aby poskytoval dostatok miesta a organizácie pre rôzne predmety.

4-dverový príborník z masívu v čiernej farbe a so zlatou kovovou konštrukciou v Art Deco štýle je ideálny pre tých, ktorí hľadajú nábytok, ktorý spája funkčnosť s výrazným dizajnom. Jeho čierny masívny rám a zlaté detaily robia z tohto príborníka dominantný a elegantný doplnok v každej jedálenskej miestnosti alebo kuchyni, kde pridáva nádych luxusu a sofistikovaného štýlu.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 459,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Relia

Podobný tovar v kategórií Príborníky a komody

Podobné produkty Art deco príborníky a komody

►Luxusné príborníky a komody ►Art-deco nábytok ►Obdĺžnikový ►Uzavrený ►S nožičkami ►S dvierkami ►S úložným priestorom ►MDF ►Kov ►Čierna ►Zlatá ►Kolekcia art-deco štýlového mangového nábytku Relia ►Moderné príborníky a komody ►Art deco príborníky a komody



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti