FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Industriálny masívny príborník Barracuda z mangového dreva 150 cm

EM31953

Industriálny ríborník z kolekcie Barracuda v farebnej kombinácii čiernej a hnedej ponúka veľa úložného priestoru pre taniere, poháre a ďalšie jedálenské alebo kancelárske potreby. Príborník je ideálny na kombináciu s masívnym nábytkom v tmavých farbách a skvele zapadne do obývacích alebo jedálenských priestorov. Má kovové nožičky a rám v tmavej matnej farbe, čo je možné dizajnérsky prepojiť s dalším nábytkom v industriálnom štýle s kovovou čiernou konštrukciou prípadne so surovým drevom.

Komoda je vybavená dvomi dvierkami a tromi zásuvkami, pričom povrch zásuviek má viditeľnú drevenú štruktúru v hnedej farbe. Kovové rukoväte a nožičky v čiernej farbe farebne ladia s drevenou konštrukciou komody, čím sa vytvára esteticky zladený celok.

Nábytok je nielen praktickým riešením pre usporiadanie a skladovanie vašich vecí, ale aj štýlovým doplnkom pre váš industriálny interiér. Umiestnením tejto komody do vášho priestoru získate nielen úložný priestor, ale aj moderný a elegantný prvok, ktorý oživí vašu domácnosť.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

845,39 € s DPH

Znížená cena!

929,00 €

Príbuzné produkty Kolekcia Barracuda

Podobný tovar v kategórií Príborníky a komody

Podobné produkty Drevené príborníky a komody

►Luxusné príborníky a komody ►Moderný štýlový nábytok ►Industriálny nábytok ►Kolekcia masívneho nábytku Barracuda ►Dizajnový nábytok ►Nábytok z masívu ►Obdĺžnikový ►Uzavrený ►S nožičkami ►So zásuvkami ►S dvierkami ►S úložným priestorom ►Drevo / Masív - Teak ►Kov ►Čierna ►Hnedá ►Drevo / Masív - Mango ►Moderné príborníky a komody ►Drevené príborníky a komody



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti