FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusné príborníky a komody

Štýlové a luxusné jedálenské príborníky a komody a servírovacie stolíky nielen do jedálni z našej ponuky predstavujú nábytok vyrobený prevažne z masívneho dreva, ktorý dodá Vašej jedálni jedinečný vzhľad a zanechá nezabudnuteľný dojem.

Nechajte sa inšpirovať ponukou nábytku jedálenských príborníkov, servírovacích stolíkov, jedálenských konzol a jedálenských komôd v rôznych cenových kategóriách a štýloch, z ktorých vieme uspokojiť aj najnáročnejších zákazníkov. Príborníky zároveň popri estetickej a štýlovej stránke plnia aj praktickú stránku tým, že poskytujú bohatý priestor na odkladanie riadu, príborov a ďalších kuchynských doplnkov. Medzi majestátne príborníky radíme ručne vyrábané zdobené luxusné príborníky v rustikálnom štýle vyrobené z kvalitného masívneho dreva.

Príborníky, jedálenské komody a konzoly sú žiadaným a praktickým kusom nábytku, bez ktorého sa nezaobíde žiadna štýlová a priestranná jedáleň. Jedálenskú komodu či príborník, oceníte najmä vtedy, ak patríte medzi ľudí, ktorí si zakladajú na jednoduchom a čistom dojme, ktorý docielite práve dostatkom odkladacieho priestoru, do ktorého uschováte všetko svoje kuchynské zariadenie.

Jedálenský príborník či komoda však nemusí vždy veci iba uschovať, ale aj ukázať. Pokiaľ ste vlastníkom kvalitného porcelánu, skvelou voľbou pre vás môže byť napríklad aj jedálenská vitrína, ktorá často kombinuje otvorený a uzavretý priestor, v ktorom môžete vystaviť svoj riad a zároveň uschovať príbory či iné zariadenie.

V našej ponuke luxusných príborníkov a komôd si vyberú fanúšikovia rôznych štýlov. V ponuke nájdete množstvo dizajnových, moderných kúskov či už v minimalistickom alebo retro štýle, ale taktiež aj štýlové kovové konštrukcie, ktoré vašej jedálni dodajú industriálny nádych. Pokiaľ však preferujete klasiku, určite si svojho favorita nájdete napríklad medzi masívnymi príborníkmi v rustikálnom alebo koloniálnom štýle. Romantickú atmosféru zasa vyčaria provensálske alebo vidiecke kúsky v jemných farbách a elegantných tvaroch.

Nezabúdame však ani na milovníkov netradičného dizajnu, pre ktorých ponúkame širokú škálu jedinečných a neprehliadnuteľných kúskov v orientálnom alebo art-deco štýle. Za zmienku určite stoja aj luxusné zrkadlové príborníky, ktoré pritiahnu všetky pohľady a zároveň krásne prežiaria miestnosť.

V prípade, že vás zaujala ponuka našich luxusných príborníkov a komôd a máte nejaké otázky, neváhajte nás kontaktovať telefonicky, prostredníctvom emailu alebo navštívte náš showroom, kde vám ochotne ukážeme vzorkovníky materiálov a pomôžeme s výberom vášho zariadenia.

Moderné príborníky a komody
Moderné príborníky a komody
Rustikálne príborníky a komody
Rustikálne príborníky a komody
Drevené príborníky a komody
Drevené príborníky a komody
Art deco príborníky a komody
Art deco príborníky a komody



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti