FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnové otočné výškovo nastaviteľné kreslo Mariposa v horčicovej farbe s čalúneným poťahom 89 cm

EM31989

Dizajnové kreslo v horčicovej farbe s čalúneným poťahom je praktickým a štýlovým doplnkom pre váš pracovný alebo kancelársky priestor. Jeho moderný dizajn a výrazná horčicová farba ho robia vhodným pre moderné interiéry, či už ide o kancelárie, domáce pracovne alebo študentské izby.

Kreslo ponúka otočnú funkciu a možnosť nastavenia výšky sedáku, čo umožňuje individuálnu prispôsobiteľnosť podľa potrieb používateľa a zaručuje komfortné sedenie počas celého pracovného dňa. Čalúnený zamatový poťah dodáva kreslu eleganciu a teplo, zatiaľ čo moderný dizajn zaručuje, že sa stane štýlovým prvkom vášho pracovného priestoru. Čalúnenie vizuálne znázorňuje kožu s efektom opotrebenia.

Okrem svojho estetického vzhľadu je kreslo tiež pohodlné. Čalúnený sedák a opierka chrbta poskytujú dostatočnú podporu a komfort pri dlhšom sedení, čo je dôležité pre produktivitu a pohodu počas pracovných či študijných úloh.

Ak plánujete umiestniť kreslo do obývacej miestnosti, kancelárie či detskej izby, odporúčame ho kombinovať s konferenčným stolíkom alebo pracovným stolom v farebných paletách ako sú sivá, biela či čierna. Takéto kombinácie dodajú vášmu interiéru moderný a súčasný vzhľad.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

282,05 € s DPH

Znížená cena!

309,95 €

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Mariposa

Podobné produkty Kancelárske stoličky

►Dizajnové a luxusné stoličky do pracovne a kancelárie ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►S jednou nohou ►Kov ►Čalúnený - Poťahová látka ►Čierna ►Žltá ►Polohovateľné ►Klasické ►S opierkami ►Kolekcia Mariposa



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti