FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderný písací stôl Vita Naturale s chromovými nožičkami 120cm

EM30535

Dodajte Vašej pracovni luxusný moderný nádych s písacím stolíkom z kolekcie nadčasového nábytku Vita Naturale. Tento stôl, vyrobený s citom pre taliansky dizajn, sa môže pochváliť sofistikovaným prevedením geometrických línií na jeho nožičkách z pochrómovanej oceľe. Nožičky svojím inovatívnym, dizajnovým prevedením zaručia, že sa stolík Vita Naturale stane nielen dizajnovým skvostom, ale aj funkčným kúskom do Vašej pracovne.

Moderný vzhľad sa snúbi s prírodným nádychom vďaka vrchnej doske z hnedého dreva, obohateného o kvalitné orechové dyhovanie, ktoré kladie dôraz na viditeľnú kresbu a štruktúru drevených línií. Drevené prevedenie vyžaruje teplúútulnú energiu, zatiaľ čo chromová konštrukcia nožičiek dodáva pocit modernosti.

Dizajnová stránka písacieho stolíka Vita Naturale je obohatené o dve praktické zásuvky, ktoré disponujú systémom „soft-close“, ktorý zaručí jemné uzatváranie zásuviek.

Vylepšite svoj pracovný priestor s kancelárskym stolom Vita Naturale a zažite dokonalú kombináciu moderného štýlu, naturálneho nádychu a funkčnosti. Nakupujte a posuňte dizajn Vašej kancelárie na vyššiu úroveň s luxusným stolíkom Vita Naturale.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 569,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Pracovné a písacie stoly

Podobné produkty Písacie stoly z dreva

►Štýlové a luxusné pracovné a písacie stoly ►Moderný štýlový nábytok ►Chrómový štýlový nábytok ►S nožičkami ►So zásuvkami ►Drevo / Masív - Orech ►Kov - Chróm ►Hnedá ►Strieborná ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Písacie stoly s úložným priestorom ►Písacie stoly z dreva



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti