FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderný hnedý kancelársky stôl Vita Naturale s piatimi zásuvkami 160cm

EM31721

Luxusný kancelársky stôl Vita Naturale predstavuje ideálnu kombináciu funkčnosti, štýlu a kvality, ktorá je nevyhnutná pre každú produktívnu pracovnú atmosféru.

Dizajn tohto stola je založený na harmonickom spojení dreva, obohateného o kvalitné orechové dyhovanie v prírodne hnedej farbe, čím sa vytvorí teplý a moderný taliansky dizajn. Jeho robustná a elegantná konštrukcia je nielen vizuálne príťažlivá, ale zároveň zaisťuje dlhodobú odolnosť a stabilitu.

Drevené prevedenie kancelárskeho stola Vita Naturale je obohatené o detaily a bočnicu z leštenej nehrdzavejúcej ocele v antracitovo sivej farbe, ktorá dodá jemný nádych industriálneho štýlu.

Kancelársky stôl Vita Naturale je vybavený veľkým úložným priestorom, vrátane dvoch predných zásuviek so soft-close zatváraním a troch bočných zásuviek, čo poskytuje ideálne riešenie pre organizáciu a uloženie Vašich pracovných materiálov a dokumentov.

S kancelárskym stolom Vita Naturale si zabezpečíte nielen praktický a elegantný moderný nábytok do Vašej pracovne, ale aj kúsok, ktorý vnesie do Vašej kancelárie moderný taliansky dizajn a industriálny nádych. Kancelársky stôl Vita Naturale je tak ideálnym riešením pre tých, ktorí hľadajú spojenie štýlu, funkčnosti a kvality v jednom nábytku.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 699,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Pracovné a písacie stoly

Podobné produkty Písacie stoly z dreva

►Štýlové a luxusné pracovné a písacie stoly ►Moderný štýlový nábytok ►S jednou nohou ►So zásuvkami ►Drevo / Masív - Orech ►Kov ►Hnedá ►Sivá ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Písacie stoly s úložným priestorom ►Písacie stoly z dreva



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti