FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný rustikálny písací stôl Salik z masívneho dreva vintage bielej farbe 160 cm

EM31771

Luxusný rustikálny písací stôl je dokonalou syntézou praktickosti a elegantného dizajnu. Vyrobený z masívneho dreva, ktoré mu zaručuje dlhodobú odolnosť a pevnosť, je tento stôl dokončený v nadčasovej bielej farbe, čím prináša do každého pracovného prostredia sviežosť a svetlosť.

S jeho šiestimi zásuvkami a jednými dvierkami poskytuje tento pracovný stôl bohaté možnosti pre ukladanie a organizáciu rôznych pracovných potrieb, od dokumentov až po kancelárske doplnky. Zásuvky sú navrhnuté pre ľahký prístup a účinnú organizáciu, zatiaľ čo dvierka skrývajú priestor vhodný na uloženie väčších predmetov alebo elektroniky.

Pod písacou doskou sa nachádza výsuvná doska na klávesnicu, ktorá doplňuje praktickosť stola a umožňuje pohodlné používanie počítača bez zbytočného zaberania miesta na hlavnej pracovnej ploche. Tento prvok je obzvlášť vhodný pre tých, ktorí hľadajú efektívne riešenie pre svoje pracovné potreby a chcú udržať pracovný stôl organizovaný a voľný.

Rustikálny charakter tohto stola je zdôraznený jeho dizajnom a bielou farbou, ktorá zvýrazňuje textúru a prirodzené línie dreva. Tento stôl je nielen praktickým kúskom nábytku, ale aj výrazným dekoratívnym prvkom, ktorý obohatí akýkoľvek interiér o pocit tepla a pohody.

Luxusný rustikálny pracovný stôl z masívneho dreva v bielej farbe je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú kombináciu funkčnosti, štýlu a kvality. Jeho robustná konštrukcia a premyslený dizajn poskytujú ideálne miesto pre produktívnu prácu v akomkoľvek domácom alebo kancelárskom prostredí.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

2 595,00 € s DPH

Príbuzné produkty Klasický taliansky nábytok

Podobný tovar v kategórií Pracovné a písacie stoly

Podobné produkty Rustikálne písacie stoly

►Štýlové a luxusné pracovné a písacie stoly ►Klasický štýlový nábytok ►Rustikálny nábytok ►Nábytok z masívu ►Rustikálne ►Rustikálne pracovné stoly ►Obdĺžnikový ►Uzavrený ►So zásuvkami ►S dvierkami ►Kov ►Biela ►Strieborná ►Drevo / Masív ►Luxusný klasický taliansky nábytok ►Písacie stoly s úložným priestorom ►Písacie stoly z dreva ►Rustikálne písacie stoly



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti