FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný art deco drevený písací stôl so štyrmi zásuvkami Lea so zlatou kovovou nohou s glamour nádychom 150 cm

EM31891

Luxusný art deco písací stôl Lea z masívneho dreva sústreďuje pozornosť na seba svojím ohromujúcim dizajnom a pôsobivými detailmi. Jeho dotyky glamouru a nadčasovej elegancie prenikajú do vášho pracovného priestoru alebo štúdia, dodávajúc mu výnimočnú atmosféru luxusu.

Pri pohľade na tento kus nábytku je okamžite zrejmá jeho exkluzivita a sofistikovanosť. Vyhotovený z masívneho dreva v hnedej farbe so vzorom línií, zároveň robustného a luxusného materiálu, tento stôl zaručuje nielen dlhotrvajúcu kvalitu, ale aj estetický dojem, ktorý vyčnieva nad mnohými inými.

Jeho zlatá kovová konštrukcia dodáva nábytku jemný a rafinovaný nádych, ktorý z neho robí skutočný klenot vášho interiéru. Zlaté akcenty a precízne spracovanie vytvárajú dojem luxusu a elegance.

Štyri zásuvky, diskrétne zabudované do dizajnu, ponúkajú praktický úložný priestor pre vaše pracovné potreby a dokumenty, zatiaľ čo zaoblený koniec dosky, podoprený zlatou kovovou nohou, dotvára celkový dojem dokonalosti a štýlu.

Tento písací stôl nie je len nábytkový kúsok, ale aj umelecké dielo, ktoré spája tradičnú eleganciu s moderným luxusom. Jeho prítomnosť v miestnosti je okamžitým vyjadrením vkusu a rafinovanosti jeho majiteľa, zároveň poskytujúc pracovnému priestoru nádych elegancie a pohodlia.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

2 639,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Pracovné a písacie stoly

Podobné produkty Písacie stoly z dreva

►Štýlové a luxusné pracovné a písacie stoly ►Art-deco nábytok ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Obdĺžnikový ►Oválny ►Uzavrený ►S jednou nohou ►So zásuvkami ►S úložným priestorom ►Kov ►Hnedá ►Zlatá ►Drevo / Masív - Borovica ►Nábytok v Glamour štýle ►Písacie stoly s úložným priestorom ►Písacie stoly z dreva



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti