FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderný príručný stolík Vita Naturale z dreva hnedý 47cm

EM30579

Predstavujeme vám príručný stolík Vita Naturale, moderný a minimalistický doplnok do vášho interiéru. Tento stolík sa môže pochváliť hnedým prírodným vzhľadom vďaka vyhotoveniu z dreva s kvalitným orechovým dyhovaním. Moderný príručný stolík Vita Naturale disponuje okrúhlou vrchnou doskou s rovnými drevenými časťami, ktoré obklopujú otvorený priestor ideálny na časopisy, vankúše a iné drobnosti, či dekorácie.

Príručný stolík Vita Naturale sa vyznačuje originálnym prírodným dizajnom, ktorý spája eleganciu s pohodlímfunkčnosťou jeho drevenej konštrukcie. Univerzálny a funkčný dizajn sa dokonale hodí k modernému trendovému nábytku, napríklad k moderným koženým kreslám a sedačkám, alebo k drevenému nábytku v modernom štýle. Moderný stolík Vita Naturale avšak najlepšie vynikne s nadčasovým nábytkom z rovnomennej kolekcie Vita Naturale, preto neváhajte investovať do viacerých kúskov a dodajte svojmu interiéru štýl s nádychom talianskej elegancie.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

579,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Príručné stolíky

Podobné produkty Príručné stolíky z dreva

►Luxusné a dizajnové príručné stolíky ►Moderný štýlový nábytok ►Okrúhly ►S úložným priestorom ►Drevo / Masív - Orech ►Hnedá ►Drevo / Masív ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Príručné stolíky z dreva



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti