FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Drevený príručný stolík Vita Naturale hnedý s kovovými nožičkami 81cm

EM30596

Dizajnový príručný stolík z kolekcie Vita Naturale je perfektným doplnkom do Vášho štýlového interiéru. Tento príručný stolík sa pýši minimalistickým, no moderným talianskym dizajnom s vrchnou doskou v podobe hnedého podnosu. Prekrížené chrómové nohy z nehrdzavejúcej ocele moderného príručného stolíka Vita Naturale sú jeho kľúčovým prvkom, ktorý dodá Vašej miestnosti nádych elegancie a avantgardy.

Podnos je vyrobený z dreva, ktoré je obohatené o prírodnú orechovú dyhu, ktorá zvýrazní naturálne línie a kresbu dreva, čo dodá Vášmu interiéru nádych prírody. 

Kombinácia kvalitného dreva a pochrómovaných oceľových nožičiek robia z príručného stolíka Vita Naturale dokonalý prvok na doplnenie avantgardného vzhľadu s nádychom talianskej elegancie Vo vašom interiéri, najmä v kombinácií s lesklým bielym a chromovým nábytkom.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

579,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Príručné stolíky

Podobné produkty Lesklé a kovové príručné stolíky

►Luxusné a dizajnové príručné stolíky ►Moderný štýlový nábytok ►Obdĺžnikový ►Prekrížené nožičky ►Drevo / Masív - Orech ►Kov - Chróm ►Hnedá ►Strieborná ►Drevo / Masív ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Príručné stolíky z dreva ►Lesklé a kovové príručné stolíky



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti